News

Cum făcea Priscilla Presley sex cu Elvis. Ce detalii au ieşit la iveală

Cum făcea Priscilla Presley sex cu Elvis. Ce detalii au ieşit la iveală camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Despre viaţa lui Elvis Presley continuă să se facă numeroase speculaţii. Zeci de ani mai târziu, stilul său de viaţă este încă hrană pentru bârfe şi naşte controverse.Într-o carte, Joel Williamson îl acuză pe Regele Pop că a avut relaţii sexuale cu fete minore, mai precis cu copiii de 14 ani. Priscilla Presley a încercat să facă lumină şi să vorbească  despre relaţia  pe care a avut-o cu superstarul.

Cei doi s-au întâlnit când Priscilla avea 14 ani, iar superstarul era în armată. Au avut o relaţie timp de câţiva ani, iar în 1967 s-au căsătorit.

Priscilla mărturiseşte că relaţia lor a fost una aprinsă şi marcată de o anumită tensiune sexuală. Cu toate acestea, ea susţine că era încă virgină la 21 de ani, când a ajuns cu Elvis în faţa altarului. De asemenea, actriţa spune că şi-au consumat căsătoria într-o „frenezie a pasiunii”.

În cartea sa, „Elvis And Me”, Priscilla explică cum trebuia să-l satisfacă pe Elvis în diferite maniere, dar fără ca penetrarea să aibă loc.

Cu toate acestea, actriţa de 73 de ani nu are decât laude pentru fostul ei soţ, în ciuda numeroaselor acuzaţii. Cu toate acestea, ea mărturiseşte că înţelege de ce oamenii cred că ceea ce trăiau ei era era greşit. De asemenea, recunoaşte că, în timp ce erau împreună, nu şi-a dat seama cine este ea ca femeie.

În emisiunea Loose Women, Priscilla a admis că nu a avut viaţa unui adolescent tipic, deoarece nu a trăit pentru ea, ci pentru Elvis. „Nu am avut propria mea viaţă, am văzut lucruri pe care el a vrut să le vadă, am ascultat muzica pe care el a vrut să o asculte, am mers în locurile în care el a vrut să meargă’’.

Priscilla spune că divorţul lor a avut loc nu pentru că nu îl mai iubea pe Elvis, ci pentru că şi-a dat seama că doar departe de el putea să se regăsească. Actriţa îl consideră şi acum pe Elvis „dragostea vieţii sale”.

Când Elvis a cunoscut-o cu Ginger, el şi Priscilla divorţaseră de câţiva ani. Cu toate astea, războiul dintre ele nu s-a terminat nici astăzi.

Dintre toate femeile pe care Elvis Presley le-a iubit, Priscilla Presley este cea despre care se vorbeşte cel mai mult. Ultima dragoste a regelui a fost însă Ginger Alden. Deşi este rar menţionată, rolul ei în viaţa artistului a fost destul de semnificativ.

Ginger a fost iubita lui Elvis în ultimul lui an din viaţă. Erau logodiţi şi chiar făceau planuri de nuntă. Din păcate, cântăreţul a murit brusc la 16 august 1977.

Cu toate acestea, Priscilla nu poate renunţa la ideea că ea a fost singura iubire a Regelui. Actriţa crede că celelalte femei din viaţa lui Elvis sunt nesemnificative în comparaţie cu ea. Ba mai mult, susţine că celebrul artist îşi dorea să reia relaţia cu ea.

De cealaltă parte, Ginger afirmă că Priscilla este o mincinoasă care continuă să exploateze numele fostului ei soţ. Ea a adăugat că Elvis nu avea intenţia de a se reîntoarce la fosta legătură, pentru că a fost nefericit în ultimii ani ai căsătoriei lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările