Case Regale

Cum făceau sex Prinţul Charles şi Diana? Află ce spunea Prinţesa în urmă cu 37 de ani!

Cum făceau sex Prinţul Charles şi Diana? Află ce spunea Prinţesa în urmă cu 37 de ani!

De-a lungul timpului, în presă au apărut foarte multe informaţii despre relaţia pe care Prinţul Charles şi Prinţesa Diana au avut-o, iar dacă ne luăm după mărturisile apropiaţilor celor doi, întrei ei nu ar fi fost iubire decât din partea celei ce urma să fie înşelată cu actuala soţie a Prinţului de Wales, Camilla Parker Bowles.

Pe vremea când încă formau un cuplu, dar şi imediat după ce au divorţat, Prinţesa Diana ar fi vorbit despre viaţa ei intimă cu mai multe persoane, printre care secretara personală a Prinţesei şi actorul actorul Peter Settelen, careîi dădea lecţii de dicţie.

Una dintre dezvăluirile făcute de Prinţesa Diana datează din anul 1981, atunci când i-a spus secretarei ei că luna de miere a fost mai degrabă o ocazie de a dormi, decât de a face sex. Astfel, Lady Di a sugerat că nu exista pasiune între ea şi soţul ei şi că viaţa lor sexuală nu era deloc fericită.

Mai mult decât atât, în anii 1992 şi 1993, Prinţesa Diana i-a spus actoruli Peter Settelen că făcea sex foarte rar cu Prinţul Charles: „Cred că făceam dragoste o dată la trei săptămâni. Mă gândeam întotdeauna că era un şablon. Ştiu că înainte să ne căsătorim, Charles obişnuia să se vadă cu această femeie (Camilla) o dată la trei săptămâni. Dacă viaţa mea ar fi fost un scenariu scris de mine, l-aş fi aruncat pe bărbatul meu direct în braţele acelei femei şi nu l-aş mai fi dorit înapoi“.

Modifică Setările