Spectacole

Cum a fost la concertul lui Joe Cocker?

Cum a fost la concertul lui Joe Cocker?

Spectatorii prezenţi ieri seară la Sala Palatului au asistat la un concert vibrant, din care nu au lipsit celebrele sale melodii "You Can Leave Your Hat On" şi "Unchain My Heart".


Timp de două ore, Joe Cocker a oferit fanilor din România un melanj între muzica de calitate, bucuria de a cânta şi cea de a asculta muzică bună, toate transpuse într-un show care a ridicat lumea în picioare.

Încă de la primele acorduri, care au răsunat la Sala Palatului în jurul orei 20.00, Joe Cocker s-a bucurat de o primire foarte călduroasă din partea publicului român, care a aplaudat pe tot parcursul concertului, a cântat şi a dansat pe cele mai celebre piese ale cântăreţului.

Concertul, care a făcut parte din turneul de promovare a noului său album - "Fire It Up" -, a debutat cu o piesă de pe acest material discografic - "I Come in Peace".

Imediat după această melodie, Joe Cocker i-a salutat pe români. „Bucureşti, bună seara!“, a spus cântăreţul, stârnind aplauzele intense ale spectatorilor.

Au urmat piesele "Feelin' Alright", "The Letter", "When The Night Comes", "You love Me Back" şi "I'll Be Your Doctor".

Publicul a început să se dezlănţuie odată cu melodiile "Up Where We Belong", "Come Together", "You Are So Beautiful" şi "Fire It Up" (piesă de pe noul album, care dă şi numele acestui disc).

După "N'oubliez Jamais", Joe Cocker a comunicat din nou cu publicul. "Este minunat să fim din nou în România", a spus cântăreţul, fiecare cuvânt al lui fiind primit cu ropote de aplauze de spectatori, care apoi au făcut cunoştinţă cu membrii trupei ce l-au însoţit pe artist.

Cum era de aşteptat, aplauzele au "explodat" efectiv pe "You Can Leave Your Hat On", însă spectatorii au început cu adevărat să danseze pe "Unchain My Heart" şi au continuat în acelaşi fel până la finalul concertului, pe melodiile de la bis - "Summer in the City" şi "Cry Me a River".

Înainte de a părăsi scena, în jurul orei 22.00, Joe Cocker a mulţumit publicului - "Bucureşti, România, vă iubim!" -, artistul promiţându-le românilor că se va întoarce.

Încă o dată, Joe Cocker a demonstrat că un concert al său este o adevărat sărbătoare, cei peste 4.000 de spectatori prezenţi la concert - persoane mature, mai în vârstă, dar şi foarte mulţi tineri - părăsind încântaţi şi cu zâmbetul pe buze Sala Palatului.

Concertul a fost organizat de Project Events, în colaborare cu Marshall Arts.

Foto: arhiva ADH