Vedete

Cum îi afectezează coronavirusul pe Anca Serea şi pe cei şase copii. "Să ne concentrăm pe rugăciuni"

Cum îi afectezează coronavirusul pe Anca Serea şi pe cei şase copii. "Să ne concentrăm pe rugăciuni" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Anca Serea şi Adi Sînă şi-au suspendat orice fel de activitate şi s-au izolat alături de cei şase copii în casă.

“Mă încearcă multe gânduri. Noroc că suntem mulţi şi sunt multe de făcut, că altfel statul degeba nu ne ajută cu nimic! Să ne concentrăm pe rugăciuni şi să rămânem pe poziţii în ciuda veştilor care nu-s chiar grozave. Epidemia de coronavirus ne-a luat pe toţi pe nepregătite. Noi am ales să fim responsabili şi să rămânem cuminţi acasă. Dar pentru că vă imaginaţi că nu este tocmai uşor să ai în grijă nu mai puţin de şase copii, am încercat să găsesc activităţi interesante şi relaxante împreună cu ei. Am citit împreună cu Moise o poveste cu monstruleţi haioşi, am făcut gogoşi, am făcut lecţii la mate cu Noah, am curăţat împreună cu Sarah colivia papagalului, am preparat o mâncare nouă pentru bebe Leah”, mărturiseşte Anca Serea.

Gătitul rămâne însă principala activitate a familiei şi îi implică şi pe cei mici, dar  şi pe cei mari. “Mi-a plăcut dintotdeauna să implic copiii în bucatarie, începând de la curăţat şi spalat fructe şi legume şi până la decorat farfuria. Pe lângă faptul că majoritatea găsesc această ocupaţie drept una distractivă, am observat că le face şi o plăcere deosebită să consume preparatele la care au contribuit cu drag şi spor”.

 

Modifică Setările