Vedete

Cum îi educă Mirela Vaida pe cei trei copii ai săi: "Eu, ca mamă a trei copii, cred că educaţia începe din lucruri simple"

Cum îi educă Mirela Vaida pe cei trei copii ai săi: "Eu, ca mamă a trei copii, cred că educaţia începe din lucruri simple" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Mirela Vaida a vorbit despre cum îşi învaţă cei trei copii să se implice şi să ajute: ”Emoţia binelui te salvează în orice moment al vieţii tale!”.

Prezentatoarea Acces Direct Mirela Vaida se alătură cu sufletul deschis proiectului ambiţios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

”Noi toţi putem ajuta, fiecare dintre noi are la rândul lui nevoie de ajutor, de un zâmbet, de un cuvânt bun, de o mângăiere, de a împărţi, de exemplu cum se întâmplă în casa mea, orice dulce, orice măr sau orice jucărie, de a o împărţi la trei. Pentru că a împărţi bucuria se învaţă de mic, a împărţi mâncarea, dulciurile, patul, ciocolata, pijamaua şi chiar cadoul de Crăciun, se învaţă din copilăria timpurie. Eu, ca mamă a trei copii, cred că educaţia începe din aceste lucruri simple şi frumoase. A ajuta, a iubi necondiţionat, a face bine, a împărţi şi a fi generos, de aici cred că se nasc oamenii mari cu suflet cald şi, cred eu, că emoţia binelui te salvează în orice moment al vieţii tale, aşa că haideţi împreună să ajutăm!”, îndeamnă Mirela Vaida.

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existenţă pe piaţa media, începând cu ora 14:00.

Cum arată casa în care locuieşte Mirela Vaida. Este loc pentru ea, pentru soţ, pentru cei trei copii ai lor, dar şi pentru soacra vedetei

În mai 2019, Mirela Vaida a anunţat că s-a mutat în casă nouă. Vedeta şi soţul au decis să stea la casă. Au trei copii aşa că era nevoie de multe dormitoare, de mult spaţiu pentru o familie aşa de mare:

"Casă mare, 5 camere, spaţioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii şi copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineaţă şi porcii mistreţi. Mai vedem şi serpisori, fluturaşi şi albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o linişte totală.. dar şi prea multă linişte dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud şi… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul şi liniştea.. Pădurea are ecou şi propagă sunetul vocii mele în tot cartierul.. Pff!! defect profesional, ce să-i faci.. ştie toată lumea  când mâncăm, ce mâncăm, când face Carla pipi, când s-a lovit Vladimir, când urlă Tudor de foame… suntem prezenţi în viaţa vecinilor, volens-nolens..", scria pe blogul său vedeta.

Foto: Facebook, Antena 1

Comentarii

Modifică Setările