Gossip

Cum îl va chema pe cel de-al doilea copil al lui Kate Middleton?

Cum îl va chema pe cel de-al doilea copil al lui Kate Middleton?

A rămas mai puţin de o lună până când acesta/ aceasta va veni pe lume. Şi, ca de obicei, vom afla sexul noului bebeluş regal în momentul în care Palatul va anunţa fericitul eveniment, la fel ca în cazul naşterii Prinţului George.

Cu toate acestea, pariorii britanici sunt, zilele acestea, în vervă, şi-şi încearcă norocul cu numele celui de-al doilea copil al Ducilor. Cei mai mulţi au pariat că acesta va fi fată şi că va primi numele... Alice. Puţin probabil, dar şi dacă se întâmplă, mulţi se vor îmbogăţi. Până la urmă, a doua fiică a Reginei Victoria a fost botezată Alice Maud Mary, aşa că nu-i chiar imposibil.

Pe locul doi în topul celor mai pariate nume este tradiţionalul Elizabeth, urmat de Charlotte.

Dacă va fi, din nou, vorba despre un prinţ, cei mai mulţi pariază că băieţulul va primi numele Richard, pe locul doi în popularitate clasându-se James, în cazul acesta naş putând fi fratele Ducesei, James Middleton.

În ceea ce priveşte ziua în care acesta va veni pe lume, cea mai mare cotă o are cea de joi… Cât despre trăsăturile fizice ale bebeluşului regal, ei bine, britanicii pariază pe un prinţ sau o prinţesă blondă.

Foto: Hepta