News

Cum îşi întreţine frumuseţea Alina Puşcău. Ritualul la care nu renunţă

Cum îşi întreţine frumuseţea Alina Puşcău. Ritualul la care nu renunţă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Actriţa Alina Puşcău locuieşte în cea mai mare parte a anului în Statele Unite ale Americii, însă îşi face timp ca, măcar de câteva ori pe an, să îşi viziteze ţara natală şi prietenii pe care îi are aici. Vedeta, care a jucat în filme de box office, precum Rush Hour 3, Conan sau Dracula, este apreciată pentru frumuseţea ei naturală, pe care o întreţine cu ajutorul unor tratamente nonivazive, în clinici şi saloane din Los Angeles, frecventate de celebrităţile de acolo.

Când ajunge în România, Alina are grijă să continue ritualul de înfrumuseţare cu aceleaşi proceduri pe care le urmează şi la Hollywood, printre care un tratament pe bază de laser.

Carbon Peel are efecte multiple, în funcţie de necesităţile pielii, de la o exfoliere profesională şi reparare a imperfecţiunilor acesteia, până la o întinerire şi regenerare naturală a colagenului din piele. Este, de altfel, şi secretul frumuseţii multor staruri de peste ocean.

„Am fost dintotdeauna de părere că este bine să începem să ne îngrijim tenul încă din adolescenţă. Să îl considerăm ca un prieten bun, pentru tot restul vieţii, pe care să îl ferim de neplăceri. Dacă la 20 de ani eram atentă să îl hidratez şi să port SPF, odată cu pragul de 30 de ani, atenţia s-a îndreptat către prevenirea sau repararea semnelor înaintării în vârstă. Nu sunt adepta injectărilor sau a operaţiilor, mai ales că, în profesia de actriţă, este important să îţi păstrezi expresivitatea. În acelaşi timp, imaginea este deosebit de importantă în această industrie, aşa că este indicat să o întreţii cu atenţie. În România folosesc aceleaşi tratamente neinvazive ca în Los Angeles. Cât timp stau aici, merg la clinica Noblezza, pentru a continua ceea ce fac peste ocean: curăţare profesională cu Hydrafacial, Intraceuticals pentru luminozitate, radiofrecvenţă multipolară şi, mai nou, Carbon Peel, denumit şi Hollywood Peel. Este absolut spectaculos efectul. Se aplică o peliculă pe bază de carbon, care scoate din derm toate impurităţile, şi se acţionează asupra ei cu laser care repară toate imperfecţiunile. Şi aici mă refer atât la pori dilataţi, acnee, puncte negre, riduri ori alte semnele înaintării în vârstă. În plus, îşi uniformizează culoarea pielii şi obţii acea strălucire pe care o vedem la marile vedete de pe covorul roşu”, declară Alina Puşcău.

 

Comentarii

Modifică Setările