Lifestyle

Cum îşi menţine Mihaela Rădulescu silueta impecabilă. Vedeta arată senzaţional la 52 de ani

Cum îşi menţine Mihaela Rădulescu silueta impecabilă. Vedeta arată senzaţional la 52 de ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mihaela Rădulescu este o prezenţă constantă în viaţa românilor, chiar dacă s-a mutat la Monaco de ani de zile.

Căci după experienţe ca Ferma şi Românii au talent, diva se află implicată acum în proiectul de succes Masked Singer.

Fosta prezentatoare a Duminicii în familie arată mai bine ca oricând şi da, ştim că asta se datorează în primul rând unui stil de viaţă sănătos şi a sportului, căci Mihaela este o ferventă practicantă a sportului.

Abdomenul său impecabil la 52 de ani ne stârneşte admiraţia, iar reporterii Click! Au stat de vorbă cu diva despre viaţă, sănătate şi relaţii.

Cum se menţine Mihaela? Este o curiozitate pe care multe doamne o au.

”Fac sport trebuie, da! În general, la mine nu e pe sezoane sau stai că vine vara, stai că vine iarna, nu. Am o disciplină constantă şi fac sport de când mă ştiu şi nu am de gând să mă las, pentru că dacă mi se mai întâmplă şi mie să mai las baltă treaba asta şi să mă apuc de dulciuri, simt nevoia să fac mai mult, mai e şi vârsta, sunt mai multe lucruri care, la un moment dat, te fac să munceşti puţin mai mult decât munceai sau să fii mai disciplinat decât de obicei, ca nu cumva să ajungi în zona în care e mai greu să elimini kilogramele în plus.

Să ştii că, în general, toată viaţa am avut un metabolism bun şi am mâncat tot ce am poftit. Recunosc cinstit că nu mai fac chiar aşa de câţiva ani buni. M-am disciplinat puţin şi la capitolul mâncare dar, dacă vrei, nu din pricina unei obsesii pentru greutate, ci din mai multă grijă pentru sănătate şi, mă rog, avem şi mai multe informaţii acum, ştim mai bine ce ne face bine, ce nu, am început să fiu puţin mai atentă. Nu am vrut niciodată să fiu un vegetarian convins dar m-am trezit că aproape sunt. Nu am vrut nici să fiu extremistă, mănânc foarte multe legume şi fructe, dar nu sunt deloc împotriva unei bucăţi de carne, dacă mi-e poftă. Doar că văd că mi se întâmplă tot mai rar.”, a declarat Mihaela pentru Click!

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările