Vedete

Cum îşi menţine Simona Pătruleasa Ivanof talia de viespe: ”După o vârstă, te îngraşi respirând. Metabolismul se schimbă, dar nu mă plâng”

Cum îşi menţine Simona Pătruleasa Ivanof talia de viespe: ”După o vârstă, te îngraşi respirând. Metabolismul se schimbă, dar nu mă plâng” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Simona Pătruleasa arată spectaculos, cu o siluetă adolescentină, însă mărturiseşte că nu e o muncă prea uşoară. Mai degrabă, este vorba de o atenţie continuă şi sporită după 40 de ani, întrucât metabolismul încetineşte, lucru remarcat şi de prezentatoarea KanalD.

Care este ritualul său de frumuseţe? Vedeta l-a dezvăluit la podcastul Vin de-o poveste, găzduit de Radu Ţibulcă.

Simona a detaliat rutina sa de frumuseţe: „Cât Ingrid este la şcoală, în acele trei, patru ore, fac şi eu ce face orice femeie. Mă îngrijesc, fac sport 45 de minute. Nu mai merg la sală, înainte mergeam. De când cu pandemia am renunţat. Economisesc timp. Fac acasă, am tot ce îmi trebuie, gantere, stepper, bicicletă, am o sală întreagă acasă. În fiecare zi fac 45 de minute. Ştiu că sună mult, dar fac 400 de abdomene. Cu pauză, fac serii de 100.

Dar nu fac asta de ieri, de azi. Am reuşit în timp, am început cu 50. Fac nişte lucruri, dar nu exagerate. Fac masaj de două ori pe săptămână, vine cineva acasă. (…) Sâmbăta, duminica, mergem cu bicicletele, toţi trei. Sunt zilele noastre de mers cu bicicletele, două ore, cam aşa. Înainte încercam să merg mult pe jos, acum nu. Mă relaxez conducând şi ascultând muzică. Şi am grijă la ce mănânc. La 20-30 de ani, dacă nu mâncam două zile eram băţ, acum, după ce am trecut de 45 de ani, lucrurile nu mai stau aşa. Pot să nu mănânc o viaţă şi mă îngraş respirând. Metabolismul se schimbă, dar nu mă plâng. (…) Am ţinut o dietă cu prietena mea Sonia”, a explicat Simona Pătruleasa în podcastul lui Ţibulcă.

Prezentatoarea este căsătorită de 13 ani cu Sabin Ivanof şi au împreună o fiică în vârstă de 10 ani. Vedeta şi-a recăpătat rapid silueta după naştere şi reuşeşte să se menţină top fit chiar şi cu rutină simplă, pe care o poţi face la domiciliu. Este o opţiune la care apelează multe femei, mai ales din anul 2020, de când a izbucnit pandemia.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările