Royals

Cum îşi petrec regalităţile noaptea nunţii?

Cum îşi petrec regalităţile noaptea nunţii?

Ceremoniile nupţiale regale sunt urmărite cu mare atenţie de întreaga planetă, însă momentele intime de după nuntă sunt savurate – cum e şi normal – doar de cei doi soţi. Cu precizarea că trebuie să respecte şi atunci anumite reguli, bineînţeles!

Se pare că Meghan Markle şi Prinţul Harry au petrecut prima lor noapte ca pereche căsătorită în casa bunicii lui. Deloc romantic, nu-i aşa? Totuşi “casa” bunicii nu e o cocioabă printr-un colţ uitat de lume, ci este chiar Castelul Windsor, care are nu mai puţin de 1000 de camere!

Aşadar faptul că nu au fost singuri într-o casă plină de farmec, istorie şi îmbunătăţiri moderne, ci au trebuit să împartă încăperile numeroase cu bunica mirelui nu e cea mai mare nenorocire care se putea întâmpla! Doar bunica lui Harry e nimeni alta decât Regina Marii Britanii, iar “casa” pe care a pus-o ea la dispoziţie pentru proaspăt însurăţei este, cum spuneam, un palat în toată regula. În plus, unde mai pui că exista un protocol regal pentru cei doi soţi chiar şi în noaptea nunţii!

Modifică Setările