Lifestyle

Cum îşi promovează Kim Kardashian noua colecţie de haine. Brand-ul ei are succes

Cum îşi promovează Kim Kardashian noua colecţie de haine. Brand-ul ei are succes camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Tinerele sunt înnebunite după articolele vestimentare create de ea!

Kim Kardashian şi-a lansat o nouă colecţie. Celebra vedetă în vârstă de 40 de ani are proriul brand "SKIMS", iar acum a realizat o serie de body-uri modelatoare. Chiar ea este imaginea acestei colecţii, chiar ea pozează în ipostaze neobişnuite. Poartă cizme lungi, fără pantaloni, îmbrăcată doar cu noile body-uri. 

Priviţi în galeria foto o serie de imagini cu articolele vestimentare.

Kim Kardashian: cum a schimbat lumea diva ajunsă la 40 de ani

Kim este iconul mondial care, vă place sau nu, are un nume de familie ce, pentru marea masă, este mai repede recunoscut decât familia Kennedy, de pildă. Dar niciodată nu şi-ar fi putut închipui că aşa va împlini această vârstă rotundă: în mijlocul unei pandemii cu care nici măcar ea nu se poate pune.

Avea planuri mari pentru party-ul ei de 40 de ani. Ştia cum se va chema petrecerea. Avea costumul gata făcut. Dar virusul i-a dat planurile peste cap. Aşa că s-a repliat: a petrecut cu toată familia ei, care nu e neapărat mică, pe o insulă privată, declarând că şi-a amintit "cu umilinţă" cât de privilegiată este viaţa ei. Motiv pentru un nou val de critici din partea celor care au spus că familiile normale vor sta despărţite şi de Crăciun din cauza pandemiei.

Dar lui Kim criticile îi intră în sistem la fel cum ai alimenta cu energie un cyborg. "Kanye a fost cel care a contractat virusul chiar la începutul pandemiei. Eu eram doar cu cei 4 copii în casă (n.r. North, de 7 ani, Saint, de 4 ani, Chicago de 2 ani, şi Psalm, de un an şi jumătate) şi nimeni să mă ajute. Eu m-am ocupat de tot, i-am schimbat aşternuturile lui Kanye şi l-am ajutat să se ridice din pat când nu avea putere. Experienţa a fost o provocare, pentru că nu ştiam ce ar fi putut urma... Îi schimbam aşternuturile cu mănuşi şi purtând mască, era înfricoşător," povesteşte Kim, în încercarea de a activa şi partea emoţională a publicului revoltat.

Balansul acesta între revoltă şi emoţie este unul dintre secretele succesului ei.

Foto: Profimedia

Modifică Setările