Vedete

Cum îşi sărbătoreşte Iuliana Tudor ziua de naştere. Gestul pe care fiul său îl face la fiecare aniversare

Cum îşi sărbătoreşte Iuliana Tudor ziua de naştere. Gestul pe care fiul său îl face la fiecare aniversare

Iuliana Tudor îşi aniversează astăzi ziua de naştere, prilej de bucurie, dar şi de amintiri. Cum au fost aniversările sale de până acum ne spune chiar ea.

 

„Eşti cea mai bună mămică din lume şi te iubesc mult!”, sunt cuvintele scrise pe o felicitare de mâna emoţionată a unui copil  - pe atunci în vârstă de 5 ani - pentru mama lui, în zi de sărbătoare. Pentru că, da, pentru Tudor, Iuliana Tudor este doar Mama. De atunci, în fiecare an, vedeta TVR adaugă câte o felicitare la colecţia ei de suflet.

„E foarte emoţionant când, de ziua mea, Tudor îmi scrie câte ceva pe o felicitare şi cuvintele acelea rămân – şi vor rămâne peste timp – bucuriile mele de ziua mea”, mărturiseşte Iuliana Tudor, răsfoind felicitările primite de la fiul ei, de când a învăţat să scrie, păstrate peste ani.

Născută la începutul verii, vedeta TVR şi-a petrecut majoritatea aniversărilor din ultimii ani la filmările emisiunilor sale sau la evenimentele a căror gazdă a fost. Aşadar, urările de „La mulţi ani!” au venit fie în platou – la „O dată-n viaţă” sau „Vedeta populară”, fie pe scenă. Acum, când se pregăteşte de o aniversare simplă şi discretă, în cercul restrâns al celor apropiaţi, Iuliana îşi aminteşte cu plăcere de una dintre surprizele făcute de colegi, după o zi de filmare: „Un moment de care îmi amintesc cu drag este când colegii mi-au pregătit o petrecere surpriză, undeva, în oraş – m-au chemat acolo cu un pretext oarecare, iar când am ajuns, am găsit foarte mulţi prieteni ai emisiunii, ai echipei, prieteni ai mei etc. A fost tare frumos atunci!...”, povesteşte ea.

Pe firul amintirilor, „vedeta populară” de la TVR rememorează vremurile în care era doar o copilă de şcoală, iar prieteniile se legau uşor, cu toţi colegii de clasă. „Zilele de naştere din copilărie mi le petreceam cu colegii de la şcoală, pe care îi chemam acasă. Pregăteam cu ai mei întotdeauna... îmi amintesc cum făceam cu mami ghirlande de hârtie colorată şi decoram casa – încercam să fie cât mai festiv posibil. Aşa erau vremurile. Oarecum, pandemia ne-a readus puţin la vremurile acelea, în care petrecerile se ţineau acasă (casa era locul cel mai bun de întâlnire pentru astfel de ocazii), în care veneau prietenii cei mai buni”, mai spune Iuliana. 

După bucuria aniversării, Iuliana Tudor împărtăşeşte prietenilor emisiunii „Vedeta populară” bucuria revederii cu oameni dragi. Duminică, 20 iunie, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 1 au ocazia să îi reprimească în casele lor pe îndrăgiţii Lăutari din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros.

„Am aşteptat atât de mult clipa aceasta! Cu dor şi drag pentru fraţii noştri! Maestrul Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii sunt din nou pe platourile Televiziunii Române! Bucurie pură!”, a exclamat Iuliana, la repetiţiile pentru Finala de duminică.

 

Comentarii

Modifică Setările