Beauty

Cum îţi protejezi pielea de temperaturile caniculare, cu ajutorul acidului hialuronic

Cum îţi protejezi pielea de temperaturile caniculare, cu ajutorul acidului hialuronic

Pe cât este de aşteptată, pe atât de multe probleme aduce cu ea vara.

Printre ele se numără nevoia crescută de hidratare a pielii şi estomparea ridurilor fine. Dr. Amalia Anghel, medic specialist dermatovenerologie, propune o soluţie eficientă pentru toate acestea. Este vorba de Juvederm Volite, un acid hialuronic de hidratare pe termen lung. O singura procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

“Acest produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate şi catifelare. Produsul este destinat pacienţilor care doresc o îmbunătăţire vizibilă a calităţii pielii de pe faţă, gât, decolteu şi mâini”, spune dr. Anghel. Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanţa injectată acţionează prin creşterea densităţii straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospeţime şi rejuvenare, care durează timp îndelungat. Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanţei este esenţială.

Procedura nu este dureroasă, efectuându-se cu anestezie locală. Injectarea cu Volite se face cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generaţie de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar şi reducerea considerabilă a riscului apariţiei hematoamelor. În plus, conţinutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.

Citește și ...