Kate & William

Cum l-au sărbătorit Kate, William şi Charles pe Prinţul Philip? Pozele vechi cu acesta sunt inedite

Cum l-au sărbătorit Kate, William şi Charles pe Prinţul Philip? Pozele vechi cu acesta sunt inedite camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Astăzi, când Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta, împlineşte interesanta vârstă de 99 de ani, toţi membrii familiei regale britanice au ţinut să marcheze momentul.

Ducele şi Ducesa de Cambridge au postat pe pagina lor de Instagram un colaj simpatic de poze cu bunicul Philip, însoţit de mesajul tradiţional de La mulţi ani!.

Îi dorim o zi de naştere foarte fericită Ducelui de Edinburgh, cu ocazia împlinirii vârstei de 99 de ani!, scrie în postarea oficială a lui Kate şi a lui William.

La rândul lui, Prinţul Charles a transmis şi el felicitările de rigoare prin intermediul paginii sale oficiale de Instagram, Clarence House. Moştenitorul coroanei britanice a ales o poză de arhivă din albumul lui personal cu fotografii, în care acesta apare, copil fiind, într-o barcă cu motor condusă de tatăl lui.

Cât despre Meghan şi Harry, aceştia nu vor putea să marcheze momentul în mod public, având în vedere că nu mai deţin drepturile pentru domeniul Sussex Royal. Cu toate acestea, se aşteaptă ca cei doi, împreună cu micuţul Archie, să-i facă o surpriză Prinţului Philip, sunându-l din Los Angeles printr-un apel video.

Modifică Setările