News

Cum le răspunde Călin Goia criticilor săi

Cum le răspunde Călin Goia criticilor săi

A fost în culmea fericirii atunci când, împreună cu trupa Voltaj, a reuşit să câştige finala naţională a concursului Eurovision. Dar starea euforică n-a ţinut prea mult, pentru că anumiţi „binevoitori“ au început să-l atace din toate părţile.

Pentru public, dar şi pentru juriu, piesa „De la capăt“ a fost cea câştigătoare. Evident că, după rezultate, au apărut şi contestatarii şi, ca un făcut, nici ediţia din 2015 n-a scăpat fără scandal.

Iată, însă, care e atitudinea lui Călin Goia, solistul trupei Voltaj, vizavi de acuzaţia că ar fi fost un aranjament ca piesa lor să fie desemnată să reprezinte România la Viena, în luna mai.

„Prefer să nu mă încarc cu energie negativă. Am văzut cum arată scena de la Viena. Ne-am concentrat asupra concursului şi nu am timp să mă gândesc la altceva. Nu vreau să comentez mai mult. Vreau doar să facem o figură frumoasă. Toate criticile sunt o încercare disperată de a atrage atenţia presei“, a spus Călin Goia la Antena Stars.

„Toată lumea cunoaşte situaţia României şi noi vrem să schimbăm această părere a lor. Asta e ţara noastră şi noi trebuie să o schimbăm. Piesa nu este legată neapărat de România. Este bine doar să empatizezi cu copiii părăsiţi de părinţi. Când mă pun în locul lor mie îmi vine să plâng, nu să râd, cum declara ieri Dana Dorian. Noi întotdeaua pentru publicul din România am cântat în limba română. Noi avem, totuşi, un mesaj faţă de ceilalţi concurenţi. La Viena avem cele mai bune şanse, pentru că avem un mesaj puternic“, a spus foarte încrezător solistul trupei Voltaj.

Iată şi varianta în limba engleză a piesei „De la capăt“, cu care Voltaj va reprezenta România la Viena.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările