Vedete

Cum mai arată acum fosta soţie a lui Cristi Borcea. Alina Vidican este iarăşi îndrăgostită. Un bărbat extrem de chipeş o face acum fericită – FOTO

Cum mai arată acum fosta soţie a lui Cristi Borcea. Alina Vidican este iarăşi îndrăgostită. Un bărbat extrem de chipeş o face acum fericită – FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea, iubeşte iar. Are un partener extrem de chipeş, care o soarbe din priviri.

Alina Vidican a plecat în SUA după divorţul zgomotos cu Cristi Borcea. Dacă vedem imaginea ei de acum, realizăm cât de mult s-a maturizat.

S-a transformat într-o femeie sigură pe ea şi are la braţ un nou iubit chipeş, care o soarbe de priviri.

Mama Alinei Vidican a postat pe Facebook două fotografii cu cuplul de îndrăgostiţi, descriind: ”Cavallino Ferrari, Palm Beach Fl. Totdeauna bucuroasă să fiu martor la fericirea copiilor mei!”

Alina Vidican este mult schimbată, aproape de nerecunoscut. A rămas la fel de suplă, însă diferă mult atitudinea. Este o femeie sigură pe calităţile ei. Cuplul fericit s-a fotografiat într-un decor de poveste, ambii îmbrăcaţi lejer, dar elegant, în haine deschise la culoare şi cu pălării asortate.

De la divorţul de Cristi Borcea, Alina Vidican a ieşit din viaţa publică, devenind o prezenţă foarte discretă chiar şi în mediul online. Dar noua ei iubire nu poate trece neobservată, mai ales că a fost semnalată de însăşi mama ei.

 

Comentarii

Modifică Setările