Agenda

Cum poţi petrece un weekend la mare alături de VUNK

Cum poţi petrece un weekend la mare alături de VUNK

Chiar dacă vara nu şi-a intrat încă în drepturi, Cornel Ilie şi colegii lui de trupă sunt optimişti că, din iunie, soarele se va ţine mai mult de cuvânt şi te va însoţi în primele tale evadări la Marea Neagră. Vunk în concert Una dintre acestea ar putea fi în weekendul 10-12 iunie, când rockerii te aşteaptă să li te alături nu doar la un concert inedit, Best of VUNK, organizat la malul mării, ci şi într-un sejur întreg petrecut în localitatea 23 August.

Acest concert este primul din seria de concerte care se vor organiza în amfiteatrul Blaxy Premium Resort&Hotel, anul acesta.

De fapt, este vorba mai degrabă de o mini vacanţă alături de Vunk, căci pachetul propus de resortul din 23 August este următorul: sejur all inclusive alaturi de membrii trupei rock, 2 nopţi cazare în cameră dublă, foc de tabără, jocuri pe plajă, dar şi alte suprize. Cei interesaţi îşi pot rezerva un loc accesând http://oriunde.happytour.ro/.

La concertele Vunk spectatorul are parte, de obicei, de un show complet, susţinut de tehnologie: scenografie digitală, vizualuri personalizate, jocuri de lumini, lasere, filmări 360 şi multe altele.

Mai multe despre evenimentul  #VunkantaBlaxy găseşti aici

">

Modifică Setările