News

Cum răspunde Charlie Sheen acuzaţiei de sodomizare a unui minor?

Cum răspunde Charlie Sheen acuzaţiei de sodomizare a unui minor?

LUCAS, Corey Haim, Charlie Sheen, Kerri Green, 1986. TM and Copyright (c) 20th Century Fox Film Corp. All rights reserved. Courtesy: Everett Collection.

După cum ştim, fostul star din serialul Doi bărbaţi şi jumătate, Charlie Sheen, a fost acuzat într-un articol senzaţional publicat, ieri, de The National Enquirer, că l-ar fi violat pe răposatul actor Corey Haim, pe când aceasta avea 13 ani şi Sheen 19. Corey Haim (stânga), alături de Charlie Sheen şi de actriţa Kerri Green, în 1986 Întâmplarea ar fi avut loc în anul 1986, pe când cei doi jucau împreună în filmul Lucas, iar mărturisirea a fost făcută de cel mai bun prieten al actorului decedat în anul 2010, pe numele lui Dominick Brascia.

“Haim mi-a spus că a făcut sex cu Sheen pe când au filmat Lucas”, povesteşte Brascia. “Mi-au spus că au fumat iarbă, apoi au făcut sex anal. După ce s-a întâmplat asta, Sheen a devenit foarte rece cu el şi l-a respins. Când Corey Haim a vrut să se mai prostească, Charlie n-a mai fost interesat.”

Corey Haim a murit în 2010, la vârsta de 38 de ani, răpus de pneumonie.

Cum răspunde acestor acuzaţii crunte actorul de 52 de ani, care a mărturisit în 2015 că este infectat cu HIV? "Neagă vehement aceste acuzaţii", a declarat un purtător de cuvânt al lui Sheen pentru revista People.

Corey Feldman (stânga), alături de Haim (dreapta)

Acuzaţiile lui Brascia apar la patru ani după ce un alt actor, Corey Feldman, a declarat în biografia lui că el şi prietenul lui, Corey Haim, au fost victimele sexuale ale unor nume mari din industria filmului.

Charlie Sheen neagă acuzaţiile

Să fie unul dintre aceste nume cel al lui Charlie Sheen, unul dintre cei mai mari afemeiaţi pe care i-a văzut Hollywoodul? Din păcate, cel care are toate răspunsurile este mort de şapte ani.

Modifică Setările