News

Cum reşeşte Andreea Berecleanu să arate cu 10 ani mai tânără

Cum reşeşte Andreea Berecleanu să arate cu 10 ani mai tânără

E o femeie frumoasă, care n-a avut oscilaţii prea mari de greutate şi pentru care stilul de viaţă sănătos a ajutat-o să-şi păstreze prospeţimea. Iată care sunt secretele ei. Vă vine să credeţi că Andreea Berecleanu are aproape 41 de ani? Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România şi susţine că frumuseţea şi naturaleţea sunt moştenite de la mamă şi bunică. Cu toate acestea, vedeta are grijă de silueta ei şi evită pe cât posibil zahărul.

„Eu nu am descoperit până la această vârstă, aproape 41 de ani, care sunt secretele frumuseţii“, a mărturisit Andreea Berecleanu în cadrul unui interviu pentru ziarulring.ro.

„Pot spune că secretul stă în naturaleţe şi relaxare, pentru că eu nu prea cred în trucuri. Putem apela la trucuri atunci când avem o problemă, avem un coş pe care trebuie să îl mascăm pentru că este de bun-simţ să facem asta, dar cam atât“, crede ea.

Cât despre felul în care se menţine, Andreea Berecleanu e de părere că asta e o trăsătură genetică. „Am moştenit din familie naturaleţea; atât bunica mea, cât şi mama par cu 10 ani mai tinere decât vârsta lor reală, ceea ce mă face să cred că am moştenit această calitate“, spun ea.

„Cred că starea de bine pe care o ai reprezintă un truc. Mă cunosc destul de bine în ceea ce priveşte alimentaţia, sunt conştientă că am perioade în care organismul meu este mai leneş şi digestia se face mai greu, evit anumite alimente şi încerc să mă hidratez cât mai mult posibil. Beau multe ceaiuri reci, băuturi necarbogazoase, cafea, în faţa căreia nu prea pot să rezist, mănânc dulciuri dar moderat şi mă feresc pe cât posibil să folosesc zahăr. La slăbiciuni pot include alunele şi ciocolata amară, nu neapărat pentru că nu ar fi atât de periculoasă pentru siluetă precum cea normală, însă îi ador gustul“, a mai declarat prezentatoarea "Observatorului" de la Antena 1 pentru ziarulring.ro.