Vedete

Cum reuşeşte Jennifer Aniston să arate atât de bine la 50 de ani

Cum reuşeşte Jennifer Aniston să arate atât de bine la 50 de ani

Jennifer Aniston ne-a obişnuit cu apariţiile sale impecabile, cu energia debordantă şi pozitivă. Zâmbetul ei este molipsitor, iar felul în care se prezintă nu poate decât să ne confirme că se simte excelent în pielea ei.

Pentru a ajunge în acest stadiu de încredere totală în sine este nevoie însă de eforturi consecvente. Actriţa se antrenează intens, bea multă apă şi… mănâncă paste şi pizza atunci când are chef. Dacă şi tu îţi doreşti să fii mai blândă cu tine însăţi şi să devii cea mai bună versiune a ta, urmează recomandările lui Jen!

Meditaţie şi timp de calitate petrecut cu sine însăşi

Actriţa spune că meditaţia este extrem de importantă în viaţa ei. Îi aduce pacea interioară ori de câte ori are câteva minute libere. „Este cea mai tare metodă de a avea grijă de tine”, explică ea.

Când se concentrează pe ritualul său de relaxare, Jennifer încearcă să petreacă minimum o oră fără să îşi verifice telefonul.

Ritualul de beauty

Jennifer Aniston îşi adoră rutina de beauty, o baie fierbinte şi o masca de faţă fiind reţeta ei pentru fericire deplină. Când vine vorba despre alegerea produselor, actriţa spune că simplitatea este cheia: „Multe produse fancy conţin numeroase ingrediente dăunătoare, care nu sunt deloc necesare pentru piele”.

Nu în ultimul rand, Jennifer pune accentul pe produsele cu factor de protecţie solară. Are astfel de creme peste tot în casă şi le foloseşte zilnic!

Citeşte continuarea pe andreearaicu.ro

 

 

Modifică Setările