News

Cum reuşeşte? Jennifer Aniston, tânără şi strălucitoare pe Walk of Fame

Cum reuşeşte? Jennifer Aniston, tânără şi strălucitoare pe Walk of Fame

Hollywood, CA - Happy couple Jennifer Aniston and Justin Theroux attend The Hollywood Walk of Fame Star Ceremony honoring actor Jason Bateman in Hollywood, California. The stylish stars were all smiles during the star-studded event. Pictured: Jennifer Aniston BACKGRID USA 26 JULY 2017 BYLINE MUST READ: Yolo / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Este ceva cu Jennifer Aniston şi cu simpatia pe care o degajă fosta nevastă a lui Brad Pitt. Actriţa în vârstă de 48 de ani a părut mai tânără şi mai sexy ca niciodată la ceremonia de acordarea a unei stele pe Walk of Fame actorului Jason Bateman, prieten apropiat al vedetei. Jennifer Aniston şi Justin Theroux Actriţa de 48 de ani a fost foarte şic Actorii Will Arnett, Jason Bateman şi Jennifer Aniston La fel de sexy a arăta şi soţul ei, Justin Theroux, în ţinuta lui smart chic, actorul de 45 de ani arătând foarte fit în ţinuta lui cu pantaloni strâmţi, ciocate, cămaşă albă şi cravată subţire.

Jennifer a fost prezentă la ceremonie pentru a ţine un discurs în onorea invitatului zilei, actorul Jason Bateman, iar pentru această ocazie a ales o superbă rochie mov cu imprimeu floral roşu, la care a asortat o pereche de sandale fine, nude, cu bretele care i-au evidenţiat gleznele subţiri.

Cum era de aşteptat, discursul actriţei din Friends a amuzat întreaga asistenţă, Jennifer fiind, la rândul ei, într-o dispoziţie de zile mari le ceremonia de pe Hollywood Walk of Fame.

Foto: Getty Images, Hepta

Modifică Setările