Kate & William

Cum reuşeşte Kate Middleton să arate ca în adolescenţă, la 39 de ani şi după trei sarcini

Cum reuşeşte Kate Middleton să arate ca în adolescenţă, la 39 de ani şi după trei sarcini camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Îi vin perfect hainele de acum zece ani, este impecabilă, are o siluetă de adolescentă. Cum reuşeşte ducesa de Cambridge?

În cea mai recentă apariţie a sa, Kate a îmbrăcat din nou o rochie cu care am mai văzut-o la un eveniment, acum 10 ani. Ducesa este celebră pentru atenţia pe care o are în combaterea risipei. Este ferm convinsă că este perfect în regulă să apari cu aceleaşi haine de mai multe ori, chiar dacă faci parte din monarhia britanică.

Dincolo de exemplul minunat pe care îl oferă, totuşi vedem că toate hainele din tinereţe o cuprind fără probleme fiindcă arată ca acum zece ani. Deşi are 39 de ani şi trei copii, Kate Middleton nu a acumulat nici măcar un kilogram în plus. Cum reuşeşte? Care este stilul său de viaţă?

Ei bine, superba ducesă de Cambridge are un stil de viaţă riguros. Dietă şi mişcare. Inclusiv în timpul sarcinilor, nu a luat prea mult în greutate. Am văzut-o însărcinată de trei ori: în 2013 cu prinţul George, în 2015 cu prinţesa Charlotte şi în 2018 cu prinţul Louis. Kate nu oferă interviuri legate de viaţa sa privată, însă marile publicaţii internaţionale au aflat de la apropiaţii ducesei că ea urmează un stil de viaţă strict. În primul rând, sportul este nelipsit din viaţa ducesei, fie că vorbim de alergat, fitness, ciclism. Potrivit DailyMail, Kate are un program elaborat cu exerciţii cardio, dar şi cu greutăţi şi fără un antrenor personal.

Un angajat regal a mărturisit sursei citate că este foarte ocupată oricum cu trei copii, dar îşi face mereu timp pentru antrenamente. În Norfolk aleargă de câte ori are ocazia, uneori chiar alături de Charlotte şi împreună cu căţelul Lupo.

Ducesa adoră să meargă cu bicicleta şi să joace tenis. În ceea ce priveşte dieta sa, arareori mănâncă altceva în afară de hrană bio, bogată în proteină. Inclusiv după cele trei sarcini, ducesa s-a axat pe dietele low-carb, optând mereu pentru proteine, legume, grăsimi şi uleiuri sănătoase. Tot sursa menţionată mai sus a aflat că soţia prinţului William evită lactatele şi bea multe smoothie-uri care conţin spirulină, kale, matcha, spanac, salată, pătrunjel şi afine. Un adevărat cocteil bombă de sănătate, cu proprietăţi dovedite în stimularea imunităţii şi metabolismului.

De asemenea, Kate preferă hrana cât mai crudă, salatele, supele, fructele de goji, salata tabbouleh şi pentru beneficiile lor la nivel de sănătate celulalră şi a pielii. O sursă anonimă a declarat: ”Kate are silueta perfectă, ce o motivează foarte mult este o piele luminoasă, tânără şi sănătoasă.”

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările