News

Cum s-a îmbrăcat Rihanna la întâlnirea cu Prima Doamnă a Franţei?

Cum s-a îmbrăcat Rihanna la întâlnirea cu Prima Doamnă a Franţei?

LA CHANTEUSE RIHANNA A ETE RECU A L ' ELYSEE DANS LE CADRE DE SA FONDATION CLARA LIONEL FOUNDATION , QUI OEUVRE POUR L'ACCÈS À L'ÉDUCATION DES ENFANTS DANS LES PAYS EN VOIE DE DÉVELOPPEMENT . ELLE A ETE ACCUEILLIE PAR BRIGITTE MACRON

E una dintre cele mai cunoscute şi talentate artiste ale lumii, însă ceea ce nu ştie lumea e faptul că Riri e implicată în nenumărate cauze umanitare şi luptă, oricând are ocazia, pentru soarta celor năpăstuiţi. Acesta a şi fost prilejul cu care s-a prezentat la Palatul Elysee, la o întrunire oficială cu Prima Doamnă a Franţei!

Rihanna, în calitate de fondatoare a asociaţiei umanitare ”Clara Lionel”, s-a prezentat ieri, la Palatul Elysee, pentru a o întâlni pe Brigitte Macron şi pentru a discuta despre educaţia în ţările subdezvoltate, după ce, acum câteva zile, l-a rugat, pe Twitter, pe Preşedintele Emmanuel Macron să se alăture cauzei ei.

După întâlnirea cu Brigitte Macron, Rihanna a intrat într-o audienţă şi la Preşedintele Franţei, în speranţa că va primi ajutor în cauza sa.

La această întrunire oficială, extrem de mediatizată, Rihanna a avut un outfit cel puţin bizar. Dacă, de regulă, persoanele care întâlnesc şefi de stat poartă ţinute dintre cele mai conservatoare, Riri a riscat şi a purtat un outfit caracteristic ei, sofisticat şi greu de înţeles. Ea a asortat un sacou supradimensionat cu un costum gri, o pereche de sandale cu toc înalt şi o geantă Dior.

Culmea că nici Prima Doamnă a Franţei n-a avut cea mai strălucită apariţie. Brigitte a surprins cu un outfit destul de neobişnuit, compus dintr-o pereche de blugi skinny, un taior până în talie şi o pereche de stiletto de-un albastru intens. O ţinută, după cum spuneam, nu tocmai obişnuită pentur o Primă Doamnă, aflată la o întrunire oficială.

Aşadar, voi ce spuneţi, cine a avut o apariţie mai OK?

foto: Hepta

Modifică Setările