News

Cum s-a simţit Brad Pitt la ziua lui Jennifer Aniston? Prietenii îl dau de gol: „Încă are sentimente pentru ea“

Cum s-a simţit Brad Pitt la ziua lui Jennifer Aniston? Prietenii îl dau de gol: „Încă are sentimente pentru ea“

Pe 9 februarie, cu doar două zile înainte de a împlini 50 de ani, Jennifer Aniston a avut parte de o petrecere aniversară de la care nu au putut lipsi vedetele de la Hollywood. Nu mare le-a fost însă mirarea jurnaliştilor prezenţi la eveniment când l-au văzut pe Brad Pitt în locaţia în care era sărbătoriă actriţa.

Din câte se pare, Brad Pitt şi Jennifer Aniston ar fi reluat relaţiile de prietenie în urmă cu aproximativ trei ani, imediat după ce actorul s-a despărţit de Angelina Jolie, iar momentul în care Brad şi Jennifer s-au apropiat foarte mult a fost atunci când mama actriţei a murit, iar actorul a fost lângă ea pentru a o susţine.

Acum, după ziua lui Jennifer Aniston, prietenii lui Brad Pitt au vorbit despre relaţia acestuia cu actriţa, afirmând că el s-a simţit foarte bine la petrecerea aniversară.

„Brad Pitt a lucrat foarte mult la a fi un bărbat mai bun cât timp a fost în relaţie cu Jennifer Aniston. Brad încă are sentimente pentru Jennifer şi speră că apariţia lui la ziua ei de naştere să fie un pas foarte important în consolidarea prieteniei lor“, a spus, pentru Hollywood Life, un apropiat de-al lui Brad Pitt.

Modifică Setările