News

Cum s-au prezentat starurile la afterparty-urile MET Gala 2018?

Cum s-au prezentat starurile la afterparty-urile MET Gala 2018? camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

După ce s-a încheiat una dintre cele mai spectaculoase ediţii MET Gala, vedetele s-au lepădat de costumele cu temă religioasă şi s-au îmbrăcat în ţinute mai comode, care să le permită socializarea şi distracţia maximă în cadrul after party-urilor devenite deja faimoase. 

Au făcut senzaţie pe covorul roşu, fie în sens bun, fie... mai puţin bun. Oricum au impresionat cu outfit-ul ales pentru cea mai importantă seară fashion a anului. Iar, odată încheiat evenimentul, toată crema showbiz-ului se relaxează şi îşi pregăteşte ţinuta pentru after party.

Look-ul vedetelor este mai puţin pretenţios de data asta, cu toate că privirile tuturor sunt în continuare îndreptate spre ele. Unele dintre dive au şocat chiar cu alegerea lor vestimentară uimitor de lejeră şi deloc flatantă - vezi Rihanna - , însă niciuna nu s-a sinchisit de niciun dress code sau temă aleasă de organizatori.

Distracţia a fost prioritatea nr. 1 a vedetelor, iar acest lucru e vizibil măcar la unii dintre invitaţii VIP de la petrecerile din New York. Iată cum s-au îmbrăcat celebrităţile la afterparties MET Gala 2018!

Modifică Setările