OK! Live from L.A.

Cum să ai siluetă de campion

Cum să ai siluetă de campion

De ce PRO 20 Select?

Simplu şi delicios - Shake-ul PRO 20 Select de la Herbalife nu conţine ingrediente modificate genetic, nu conţine gluten şi lactate, fără arome artificiale, conservanţi sau coloranţi,  are conţinut scăzut de zaharuri şi este potrivit pentru vegetarieni.

Totul într-un shake ideal - De obicei, ni se face foame la fiecare trei sau patru ore, astfel că, mici gustări împărţite pe parcursul zilei, te pot împiedica să mănânci prea mult în timpul mesei principale. Gustările ar trebui să fie echilibrate, să aibă conţinut scăzut de zahăr şi să fie de asemenea hrănitoare. După amiaza, momentul dintre prânz şi cină, poate fi o perioadă dificilă. Mulţi oameni încearcă să reziste fară să mănânce nimic, dar sfârşesc prin a mânca prea mult la cină. Ceva precum shake-ul cu proteine, poate fi o opţiune care te poate ajuta să nu mănânci exagerat la cină.

Ideal pentru a fi consumat în mers  - Durata între mese este prea mare? Pentru a evita pierderile de energie, ai nevoie de gustări şi mese echilibrate. Chiar dacă eşti mai tot timpul pe fugă, acesta este un shake delicios şi nutritiv care se prepară în câteva secunde. Doar adaugă apă.

Un nou aliat pentru stilul tău de viaţă activ - Cu 20 grame de proteine, PRO 20 Select, contribuie la menţinerea masei musculare şi menţinerea sănătăţii sistemului osos, contribuie la împărţirea echilibrată a proteinelor pe parcursul întregii zile. Shake-ul care se prepară cu apă va deveni aliatul tău favorit pentru un stil de viată activ.

Consumator selectiv? Răsfaţă-te! - Obţine nutrienţii de care are nevoie corpul tău în timp ce păstrezi preferinţele sau solicitările dietei. Nu conţine lactate, gluten, îndulcitori sau coloranţi artificiali. Acest shake potrivit pentru vegetarieni, are conţinut scăzut de zaharuri şi contribuie la consumul zilnic de proteine, fibre şi nutrienţi cheie, fără a face compromis în ceea ce priveşte gustul.

Acest articol este advertorial şi conţine elemente publicitare

Modifică Setările