Lifestyle

Cum să arăţi perfect în poze. Sfaturi şi trucuri care funcţionează întotdeauna

Cum să arăţi perfect în poze. Sfaturi şi trucuri care funcţionează întotdeauna

Cine nu visează să arate perfect în fotografiile pe care le postează pe Facebook sau pe Instagram? Totuşi, nu toţi ştiu şi vor să folosească un program pentru editarea fotografiilor. Tocmai de aceea, există câteva trucuri ce funcţionează întotdeauna şi cu ajutorul cărora oricine poate să arate bine în poze.

Gândeşte-te la ceva frumos

Pentru a avea o expresie facială bună, este ideal să te gândeşti la ceva plăcut, cum ar fi o amintire frumoasă. Doar astfel poţi să fii senină şi să pară că ţi-a făcut plăcere să apari în instantaneu.

Ai grijă la postura corpului

Spatele drept nu este doar o modalitate de a preveni durerile, ci şi o soluţie să arăţi mai bine în poze. Vei pune în valoare linia corpului şi vei părea mai înaltă. De asemenea, gesturile joacă un rol important şi te ajută să transmiţi emoţii privitorului. Dacă vrei să-ţi pui în evidenţă talia şi să fii jucăuşă, pune mâinile pe şolduri. Mai multe sfaturi despre postura perfectă pentru poze găseşti în acest video.

Zâmbeşte din toată inima

Zâmbetul este unul dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească din nicio fotografie. Zâmbetul transmite sănătate şi o stare de bine. Aşa că nu trebuie să îl ascunzi niciodată, iar dacă o faci din motive care ţin de culoarea danturii sau de lipsa vreunui dintre, asta se poate rezolva rapid (aici ai sfaturi avizate) si nu doar pentru poze, dar si pentru a insenina ziua ta si a celor din jur.

Îmbracă hainele potrivite

Nu toţi avem un trup de invidiat, tocmai de aceea este extrem de important ce haine îmbrăcăm. Este indicat să alegem ţinute care ne avantajează, care ne fac să părem mai slabi dacă avem un surplus de kilograme. Şi nuanţa acestora este deosebit de important. Hainele de culoare închisă vor avantaja o persoană care doreşte să ascundă câteva kilograme.

Fii tu însăţi!

De cele mai multe ori, acesta este cel mai bun sfat şi le cuprinde pe toate. Trebuie să fii relaxată, naturală, fără să faci eforturi să pari ceea ce nu eşti. Într-un cuvânt, fii tu!

Nu te grăbi

Nu trebuie să faci o singură fotografie şi pe aceea să o postezi. Nu-ţi place, mai fă una. Şi încă una. Este important ca tu să fii persoana mulţumită de cum arată în acel instantaneu.

Foto: Pixabay