News

Cum să te distrezi făcând fapte bune, cu UNTOLD, de 1 mai

Cum să te distrezi făcând fapte bune, cu UNTOLD, de 1 mai

Orice distracţie te umple de energie şi îţi dă o stare bună, dar când distracţia vine la pachet cu o cauză nobilă, la care poţi participa, îţi dă o stare şi mai bună!

UNTOLD a anunţat că dă cea mai mare petrecere virtuală de 1 mai – OVERNIGHT - şi, pe lângă distracţie, le oferă românilor şi posibilitatea de a face o faptă bună. Bucurându-se de unii dintre cei mai tari DJ-i de pe glob – Dimitri Vegas, No. 1 în lume, Lost Frequencies, Fedde le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano şi Danny Avila, cei care urmăresc show-ul pot dona pentru diverse cauze.

UNTOLD susţine Asociaţia Dăruieşte Viaţă şi proiectul Un Singur Cluj, iar donaţiile pentru aceste proiecte se pot face pe www.untold.com/united.

Pentru Asociaţia Dăruieşte Viaţă, care construieşte primul spital modular din România şi strânge fonduri pentru a putea cumpăra materiale şi echipamente necesare cadrelor medicale din linia 1 în lupta cu COVID-19, puteţi dona 2 euro, printr-un SMS la 8826, cu textul IMPREUNA.

Spitalul Modular 1 Elias este destinat pacienţilor cu COVID-19 şi are următoarele avantaje: izolează compartimentul de tratare a bolnavilor cu COVID-19 de restul spitalului, scade riscul de infectare pentru pacienţii cu alte patologii şi creşte numărul de paturi disponibile pentru pacienţii critici cu COVID-19. Spitalul modular se ridică în doar 4 săptămâni, este uşor de replicat la scară naţională şi poate fi reutilizat.

Pentru cauza Un Singur Cluj, care mobilizează bani şi resurse pentru a susţine spitalele, autorităţile şi iniţiativele civice în lupta cu COVID-19, puteţi achiziţiona un bilet de solidaritate, de pe unsingurcluj.ro. Biletele sunt în valoare de 10 lei, 50 lei, 100 lei, 500 lei, 1.000 lei şi 5.000 lei şi reprezintă o contribuţie pentru achiziţia de ventilatoare pentru secţiile ATI. Platforma Un Singur Cluj adună zeci de evenimente, organizaţii civice, companii, universităţi şi instituţii ale administraţiei publice din judeţul Cluj, printre care şi festivalurile UNTOLD, TIFF, Electric Castle şi Jazz In The Park.

Aşadar, de 1 mai, în timpul petrecerii OVERNIGHT, românii pot face o faptă bună, în paşi de dans. OVERNIGHT va începe la ora 23:00 pe canalalele digitale UNTOLD şi NEVERSEA, dar şi pe PRO TV PLUS, iar după miezul nopţii live pe PRO TV. Emisiunea va fi prezentată de Cabral, care nu a ratat nicio ediţie de UNTOLD şi NEVERSEA. Cei care nu vor putea urmări live pe PRO TV sau pe canalele digitale pot asculta emisiunea live pe KISS FM.

 

Modifică Setările