News

Cum se comportă Irina Shayk cu Bradley Cooper, pe stradă. Imagini romantice cu cei doi

Cum se comportă Irina Shayk cu Bradley Cooper, pe stradă. Imagini romantice cu cei doi

Malibu, CA - *EXCLUSIVE* - Bradley Cooper and Irina Shayk leave their baby at home and head to friend's party in Malibu. Irina seems to be in a good mood as she playfully grabs Bradley's butt while crossing the street. Irina looks great post baby in a black tank top and blue jeans. Pictured: Bradley Cooper, Irina Shayk BACKGRID USA 24 SEPTEMBER 2017 BYLINE MUST READ: SPOT / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, iar viaţa de familie este departe de a fi afişată prin ziare,  sau ilustrată de fotografii de paparazzi. Cu toate acestea, cei doi proaspeţi părinţi, care i-au urat bun venit pe lume fiicei Lea De Seine în luna aprilie, au fost surprinşi la o plimbare prin Malibu. Printre puţinele ipostaze de cuplu. Dragostea lor a fost ţinută mereu departe de lumina reflectoarelor, dar mai ales naşterea fiicei lor care s-a desfăşurat în mare secret. Cu toată discreţia din lume, modelului rus i-au scăpat câteva atingeri indiscrete pe stradă, iar totul a fost surpins de paparazzi, în fotografii. La şase luni de la naşterea micuţei Lea, actorul şi iubita model în vârstă de 31 de ani şi-au făcut puţin timp şi pentru ei. Formează un cuplu încă din 2015, dar puţine au fost apariţiile lor împreună. Irina Shayk, alături de Bradley Cooper. Aflaţi în Malibu,  Bradley şi Irina şi-au lăsat copilul acasă duminică, în timp ce se îndreptau spre petrecerea organizată de nişte prieteni. Amândoi păreau să fie într-o dispoziţie bună, dar mai ales proapăta mămică a cărei mână jucăuşă a scăpat pe posteriorul actorului în vârstă de 42 de ani, în timp ce traversau strada, un gest de tachinare între cei doi.

Îmbrăcaţi casual şi cu zâmbetul pe buze, în blugi şi un top negru, respectiv pantaloni sport gri şi un tricou cu mânecă lungă, cuplul se bucura de o zi liberă de la îndatoririle de părinţi.

Bineînţeles, ne-am fi aşteptat să îl vedem pe Bradley Cooper în această ipostază, cu mâna pe şoldul sau posteriorul frumoasei sale iubite. La cum arată în cele mai recente fotografii de la plajă, cu trupul tras prin inel scăldat de razele soarelui, nu avem cum să contestăm faptul că el este norocosul cu una dintre cele mai sexy partenere.

Foto: Hepta, Instagram