News

Cum se descurcă Mihaela Rădulescu la repetiţiile pentru „Dansez pentru tine“

Cum se descurcă Mihaela Rădulescu la repetiţiile pentru „Dansez pentru tine“

Sosită în ţară special pentru ediţia de mâine a show-ului concurs de la Pro TV, vedeta a recunoscut că antrenamentele sunt grele, dar că savurează fiecare moment petrecut în sala de dans.

Iată cum descrie Mihaela Rădulescu experienţa ei de la repetiţiile istovitoare, pentru a ajuta un copil aflat în dificultate:

„A patra zi de repetiţii la «Dansez pentru tine». Greu, descurajant, dacă te uiţi la dansatorii şi coregrafii profesionişti, dar atât de frumos, atât de acaparant... Când ajung în punctul de epuizare, mă gândesc la puştiul ăla simpatic şi atât de încercat de viaţă pentru care dansez. Pentru el TREBUIE să dansez minunat.“

„Mulţumesc Cerului că pot să fac treaba asta şi că am în mine tot ce e necesar - mă refer atât la bucuria de a face bine, cât şi la plăcerea de a dansa. Coregraful meu genial, Bogdan Boantă, se ocupă să scoată la suprafaţă tot ce nici nu-mi imaginam că pot să fac...“.

Şi, pentru că şi Cătălin Măruţă a fost curios să vadă cum se descurcă, Mihaela a declarat următoarele în emisiunea „La Măruţă“:

„N-am voie să vă spun nici ce dansez, nici cu cine, dar Doamne, cât o să vă placă, dacă-mi iese! Avem un coregraf minunat – cred că mi l-au dat pe cel mai bun, nu vreau să se supere ceilalţi pe mine, dar eu aşa cred, Bogdan Boantă. Putem să avem şi preferinţe. Ce să fac, sunt îndrăgostită de Bogdan Boantă şi nu de acum, de când lucrez eu cu el, ci de când a mai câştigat vreo două ediţii «Dansez pentru tine» şi bănuiesc că o să mă prezint onorabil.“

Cât despre antrenamente, Mihaela spune că: „E greu, mă chinuie Bogdan, dar mă chinuie întru binele nostru. Sunt convinsă că aşa face şi cu concurenţii pe care-i are. Nu e o treabă uşoară şi nu e deloc blând, dar mă bucur că e aşa pentru că muncesc enorm şi, mai ales pentru că nu e specialitatea mea, probabil că cei care suntem în ipostaza asta muncim de zece ori mai mult decât un dansator profesionist, ca să ne iasă un dans onorabil.

Dacă vrei să mă plâng, am câteva motive. Am febră musculară doar la piciorul drept, ceea ce e foarte ciudat, dar aşa e montat dansul, se lucrează mai mult pe un picior. Cu toate astea, sunt în mare formă. Îmi place de mor ce fac, vin la repetiţie cu bucurie, culmea, deşi plec bucăţi”.

Referitor la emoţii, Mihaela a spus că „nu am neapărat, bănuiesc că stau bine la capitolul ăsta“.

„Chiar muncim foarte mult şi chiar mă străduiesc să nu mă fac de râs, să nu-mi fac coregraful de râs, nici partenerul, şi să fac şi o treabă bună pentru copilul acesta pentru care dansez.“

Întrebată dacă pe partenerul ei îl cheamă cumva Ştefan, vedeta a răspuns că „n-ar fi fost rea ideea, chiar mi-ar fi plăcut, dar nu prea avem cum să amestecăm lucrurile. Omul are o treabă acolo, trebuie să prezinte şi nu pot să-l scot aşa din uz. Dar de ce nu? E o idee bună.“

Iar la capitolul dragoste, Mihaela a fost foarte discretă, aşa cum ne-a obişnuit. „În general, stau foarte bine cu dragostea, dar stau foarte bine şi cu uşile închise, cu obloanele trase. Nu-mi place foarte tare, de ceva vreme de când am înţeles că orice tip de expunere şi de sinceritate în public se lasă cu nişte opinii total greşite. Aşa încât nu sunt dispusă să mai dau din casă foarte mult, pentru că oricum lumea citeşte despre mine ceva ce nu seamănă deloc cu viaţa mea, în general. Şi-atunci, de ce să-i contrazic? Dacă lor le place să citească vreo mizerie, să citească mizerii“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările