News

Cum se distrează Mirabela Dauer în America: "Mă duc la Las Vegas şi joc!" VIDEO

Cum se distrează Mirabela Dauer în America: "Mă duc la Las Vegas şi joc!" VIDEO

Îndrăgita cântăreaţă a recunoscut că una dintre plăcerile sale vinovate este să-şi încerce norocul la slot-urile din Las Vegas.

Este una dintre cele mai simpatizate artiste de la noi, iar veselia şi pofta ei de viaţă sunt de-a dreptul contagioase. Sunt lucrurile pe care ni le-a transmis din nou cu ocazia unui interviu acordat Iuliei Zgripcea, în cadrul seriei sale de emisiuni online, "De vorbă cu Iulia Zgripcea".

Vedeta postului public şi totodată viitoare mămică (din nou!) a reuşit s-o facă pe Mirabela Dauer (70) să vorbească despre unul dintre hobby-urile sale mai puţin cunoscute publicului, jocurile de noroc. De fapt, e vorba despre o plăcere vinovată pe care cântăreaţa şi-o permite atunci când se află în turneu în Statele Unite.

"Mă duc la Las Vegas şi joc şi-mi place foarte tare. Sunt două hoteluri pe care eu le iubesc foarte tare acolo, Wynn şi Encore, şi stau ori la unul, ori la altul - ţin aceeaşi firmă. Când stau acolo mă simt o divă, pentru că hotelul este foarte frumos, foarte curat, foarte elegant. Nu mă apropii de fereastră, pentru că am fobia înălţimii, dar infiferent de etajul la care stau, trag perdelele şi din pat văd panorama Vegasului. Este superb! Eu ador Vegasul! Am câteva oraşe din America pe care le ador: New Yorkul, Vegasul, cele mai aglomerate, cele mai zăpăcite, alea le iubesc eu!".

Dar nu doar efervescenţa oraşului şi mirajul câştigurilor peste noapte o atrag pe Mirabela Dauer, ci şi magazinele cu încălţăminte. "Există în Las Vegas cu obiecte de cowboys şi cowgirls de unde mi-am luat anul trecut şase perechi de ciocate! Bluziţe, fustiţe, lănţişoare, tot felul de prostioare pe care poţi să le adaptezi şi aici."

În curând, artista va ajunge din nou în Las Vegas: "Am foarte mulţi prieteni acolo şi voi pleca cu gaşca acolo".

Modifică Setările