Lifestyle

Cum se împarte Adela Popescu între job şi copii. Ce spune despre Cove

Cum se împarte Adela Popescu între job şi copii. Ce spune despre Cove camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A revenit pe sticlă la doar o lună după ce a născut, dar nu se plânge. Adela Popescu are convingerea că până şi mezinul familiei i-a învăţat programul.

”M-aţi tot întrebat cum mă descurc şi trebuie să vă spun că momentan este neaşteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezeşte mereu înainte să plec de acasă şi trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalţi doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniţă, vin la ora patru, deci am şi vreo două ore şi jumătate de când ajung acasă şi până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe o pagină de socializare.

Vedeta are doar cuvinte de laudă despre fostul ei coleg de prezentare. Cove a împlinit zilele trecute 47 de ani, iar Adela a ţinut să îi fie aproape.

"Mi-a fost greu să aleg o singură poză, că tu în toate eşti superb. La mulţi ani şi mai frumoşi decât cei în care noi doi am râs mai mult ca niciodată”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările