Royals

Cum se înţeleg, de fapt, Kate şi Meghan? Specialiştii spun că e aceeaşi relaţie ca între Diana şi Sarah Ferguson

Cum se înţeleg, de fapt, Kate şi Meghan? Specialiştii spun că e aceeaşi relaţie ca între Diana şi Sarah Ferguson

În timpul interviului de logodnă, Meghan mărturisea că William şi Kate au fost de real ajutor în a înţelege noua ei viaţă alături de prinţul Harry. Şi chiar dacă nu a vorbit vădit despre relaţia pe care ar avea-o cu Kate, Meghan a lăsat să se înţeleagă că ar fi apropiată de Ducesa de Cambridge. Dar care e realitatea? Meghan Markle şi Kate Middleton, la primul eveniment comun Ei bine, specialiştii în monarhie spun că istoria se repetă şi că relaţia dintre Ducesa de Cambridge şi Ducesa de Sussex este, de fapt, un război rece, aşa cum a fost, în cele din urmă, şi-ntre Diana, Prinţesă de Wales, şi Sarah Ferguson, Ducesă de York. Mai exact? Kate şi Meghan nu relaţionează decât atunci când sunt nevoite şi că singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că amândouă îi doresc binele Prinţului Harry. Una din perspectiva iubitei, cealaltă a unei surori.

Ba mai mult, specialiştii spun că între Meghan şi Kate s-ar fi născut deja o mică rivalitate. Totul s-ar fi conturat în timpul evenimentului din luna februarie, anul acesta, organizat de ”Royal Foundation Forum, în care cele două, alături de Harry şi William, au discutat despre provocările de a lucra împreună la fundaţia regală. Atunci, Meghan ar fi monopolizat discuţia, deşi era la primul eveniment comun, lucru care ar fi deranjat-o pe Kate, obişnuită până acum să iasă în faţă.

A dorit Kate s-o eclipseze pe Meghan la Trooping the Colour?

Iar rivalitatea s-a conturat, eveniment după eveniment, stilul vestimentar excentric şi hollywoodian al lui Meghan Markle eclipsând ţinutele conservatoare şi protocolare ale mămicii Kate Middleton. Poate de aceea, la Trooping the Colour, am văzut o Kate mai rezervată ca oricând, mai serioasă, dar şi mai stylish ca oricând. Chipurile, Ducesa de Cambridge s-ar fi săturat să fie în umbra lui Meghan în materie de fashion, motiv pentru care a făcut o alegere stilistică curajoasă. Ea a ales o culoare ţipătoare, un croi îndrăzneţ şi o pălărie extravagantă.

Iunie 1983. Diana şi Sarah au fost, iniţial, prietene.

Istoricii spun că aşa s-a întâmplat şi-n cazul Prinţesei Diana şi a Ducesei de York. Chipurile, la început, cele două au părut prietene, mai ales că Diana a fost, cumva, cea care i-a făcut cunoştinţă Prinţului Andrew cu Sarah Ferguson, devenit ulterior Ducesă de York. Însă, la scurt timp după intrarea lui Sarah Ferguson în familia regală, presa s-a arătat din ce în ce mai interesată de aceasta, lucru deranjant pentru Diana.

Apoi, o uşoară invidie şi-a făcut loc între ele
Diana nu era obişnuită să împartă atenţia publică cu cineva

La un moment dat, Diana ar fi avut o ieşire publică şi ar fi reproşat presei interesul vizavi de Sarah Ferguson. ”Nu aveţi nevoie de mine, o aveţi pe Fergie (nr. Sarah Ferguson) acum”, ar fi zis Diana. Iar situaţia tensionată ar fi fost alimentată şi de reproşurile de care Diana se lovea acasă, venite din partea soţului ei. ”Tu de ce nu poţi fi mai mult ca Fergie”, i-ar fi zis Prinţul Charles, la un moment dat, Dianei. Aşadar, să seteze istoria un precedent? Să fie aceasta relaţia dintre Meghan, noua preferată a Marii Britanii, şi Kate, preferata dintotdeauna?

Modifică Setările