News

Cum se mai simte Selena Gomez? Paparazzi au surprins-o la sală

Cum se mai simte Selena Gomez? Paparazzi au surprins-o la sală

În toamna anului trecut, artista îşi anunţa fanii de pretutindeni că ia o pauză de la apariţiile publice, internându-se, din nou, într-o clinică de reabilitare pentru a-şi trata depresia şi anxietatea cauzate de lupus, boală cu care se luptă de mai mulţi ani.

Ieri, paparazzi au reuşit să surprindă cadre inedite cu îndrăgita actriţă, care s-a ferit să apară în public, deşi s-a externat încă din decembrie, dinainte de Sărbătorile de Iarnă, din respectiva clinică de reabilitare. În imaginile obţinute, Selena Gomez apare îmbrăcată într-un echipament sportiv, dat fiind faptul că părăsea o sală de fitness.

Înconjurată de agenţi de pază, starul şi-a făcut drum până la maşina personală şi s-a îndreptat, cel mai probabil, spre reşedinţa sa. Cert e că actriţa şi cântăreaţa de 26 de ani pare că a reuşit să învingă şi de data aceasta demonii afecţiunii sale. Aceasta părea sănătoasă şi pozitivă, chiar dacă a preferat să-şi ascundă chipul la vederea paparazzilor.

De altfel, în primul mesaj postate pe reţelele de socializare de anul acesta, Selena anunţa că se simte bine şi că e mândră de evoluţia ei. ”A trecut o vreme de când n-aţi mai auzit de mine, dar vreau să vă urez tuturor un an nou fericit şi să vă mulţumesc pentru sprijinul şi dragostea voastră. Anul trecut a fost în mod sigur un an plin de provocări, de introspecţie şi unul de evoluţie. Acele provocări sunt mereu cele care te fac să afli de ce eşti în stare. Credeţi-mă, nu e uşor, dar sunt mândră de cine am devenit şi abia aştept să încep noul an. Vă iubesc”, era mesajul pe care artista îl transmitea prin intermediul contului ei de Instagram.

Modifică Setările