Royals

Cum se menţine Ducesa de Cambridge în formă în timpul sarcinii

Cum se menţine Ducesa de Cambridge în formă în timpul sarcinii

LONDON, UNITED KINGDOM - JANUARY 17: Catherine, Duchess of Cambridge, Patron of the All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC) plays a game during a visit to Bond Primary School in Mitcham to see the work of the Wimbledon Junior Tennis Initiative (WJTI) on January 17, 2018 London, United Kingdom. (Photo by Arthur Edwards - WPA Pool/Getty Images)

Însărcinată în şase luni cu cel de-al treilea copil al său, Ducesa de Cambridge nu stă deloc liniştită, ci este din ce în ce mai prezentă la evenimente pentru a-şi respecta îndatoririle regale. Miercuri, după ce a făcut furori la Spitalul Great Ormond Street, îmbrăcată într-un superb palton roşu vibrant, Kate Middleton a schimbat repede ţinuta elegantă pentru una mult mai confortabilă, sport. Ducesa de Cambridge face sport însărcinată cu cel de-al treilea copil. Invitată la un eveniment care a avut loc la Şcoala Primară Bond din Mitcham, ducesa s-a îmbrăcat comod pentru câteva ore de sport distractiv în compania elevilor. Deşi mai are foarte puţin până când îl va aduce pe lume pe cel de-al treilea bebeluş regal, Kate Middleton, care în primul trimestru de sarcină a suferit de greţuri matinale, nu se dă în lături de la sport. De altfel, asta este şi secretul ei pentru a se menţine în formă pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Tenisul şi mişcarea în general o ajută să se menţină în formă pe parcursul sarcinii. Ducesa a arătat exemplar într-o costumaţie sport, cu o pereche de pantaloni negri cu dungi albe, pantofi sport de la Nike şi o jachetă din fâş alb care i-a lăsat la vedere sarcina. Admiratorii ducesei au putut să-i vadă burtica în toată splendoarea, bluza sport mulându-se pe forma rotundă a abdomenului. Însărcinată în şase luni, Kate şi-a lăsat la vedere burtica pronunţată. Dacă până acum îşi ascundea burta pronunţată pe sub paltonele groase, acum Kate le-a făcut pe plac fanilor şi şi-a etalat formele în jacheta de la PlayBrave în valoare de 109 lire sterline şi o pereche de pantaloni în două culori de la Monreal London,  simţindu-se în largul său şi făcând sport în compania copiilor. S-a distrat în compania elevilor de la o şcoală primară. De altfel, Ducesa este o iubitoare de sport şi, chiar dacă este însărcinată în şase luni, a jucat tenis, a alergat şi s-a distrat de minune în compania elevilor. Kate este o împătimită a tenisului şi este o susţinătoare a jucătorilor de la Wimbledon, fiind prezentă mai mereu în tribună la meciurile importante. Ce-i drept, ducesa nu mai este la fel de activă de când a devenit mamă, dar sportul încă face parte din viaţa sa. Ducesa le-a spus copiilor că adoră tenisul, dar faptul că este mama a doi copii, iar în luna aprilie va mai veni pe lume încă un bebeluş, îi ocupă destul de mult timp: "Îmi place tenisul, cred că este un sport minunat, am fost o fire sportivă când eram mică, mai puţin acum, că am foarte mulţi copii", a adăugat ea.

În timpul vizitei sale, Kate a dezvăluit că ea şi William erau "foarte competitivi" atunci când jucau tenis unul împotriva celuilalt." Ba mai mult, Kate a încercat să-i insufle această pasiune şi fiului său, Prinţul George, pe care încearcă să-l înveţe să joace tenis.

Va da naştere celui de-al treilea copil în luna aprilie.

Foto: Getty Images