Vedete

Cum se menţine Eva Longoria în această formă deosebită, la 46 de ani? Noi i-am aflat secretul!

Cum se menţine Eva Longoria în această formă deosebită, la 46 de ani? Noi i-am aflat secretul! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Întrebarea “ce mănânci de arăţi atât de bine?” are, în cazul ei, extrem de mult sens şi, din fericire, această vedetă hot a împărtăşit cu toată lumea secretul ei de stil de viaţă sănătos.

E clar, fosta nevastă disperată are o obsesie: exerciţii fizice pe trambulină. Contul ei de Instagram este plin de astfel de exemple de sesiuni de sport pe care Eva le duce la nivelul următor: unul foarte distractiv. După ce aceasta şi-a instalat o trambulină acasă, aproape nimeni n-o mai poate dezlipi de plăcerea săriturilor pe aceasta. Poate doar fiul ei, micuţul Santi. Pe lângă dragostea pentru trambulină, Eva şi-a căutat mult timp şi un regim alimentar care să-i priască, urmând aproape toate trendurile: dieta ketogenică, de detoxifiere, fără zahăr sau chiar cea vegană. “Viaţa înseamnă moderaţie. Una dintre cele mai mari plăceri ale mele este să mă bucur de mâncarea bună”, îşi expune Eva concluzia la care a ajuns după atâtea căutări culinare.

Tipsuri alimentare

Pandemia ne-a transformat pe mulţi în bucătari, lucru care s-a întâmplat chiar şi cu Eva, care declară că o relaxează să încerce reţete noi şi sănătoase în propria bucătărie. 1-0 pentru mâncarea gătită în casă! De obicei, Eva îşi începe ziua cu albuşuri de ouă şi legume, Chilaquiles (tortilla de porumb tăiată în sferturi şi prăjită uşor), iar în ultimul timp a adăugat şi croasanţi şi covrigi făcuţi chiar de ea. La prânz alege tot mexican, şi anume tacos de pui făcut în casă cu sos salsa proaspăt, iar la cină, una târzie, preferă doar o supă.

Tipsuri de fitness

De mai bine de un an, Longoria a devenit fanul înfocat al exerciţiilor la trambulină, cea mai distractivă activitate cardio la care ne putem gândi. Yoga, Zumba, genuflexiuni, totul se poate face mai bine şi mai intens pe surpafaţa instabilă a trambulinei, care o ajută pe Eva să-şi îmbunătăţească rezistenţa, sănătatea cardiovasculară, să elimine stresul şi tensiunea de orice fel şi, evident, să ardă calorii.

Plăceri vinovate

Eva se dă în vânt după gustările sărate, precum măslinele, dacă e să vorbim despre ceva sănătos. Când nu se gândeşte la calorii, actriţa alege o bere cinstită sau un pahar de vin.

Părerea lui Cornel Moca, specialist sportiv & nutriţie:

„Trambulina e distractivă, face mişcarea să pară mai uşoară, dar nu ar trebui să se facă abuz. Nu suntem concepuţi să ne deplasăm sărind, iar majoritatea exerciţiilor nu pot fi executate pe trambulină din cauza riscului de accidentare. Altfel, Eva consumă proteine de calitate şi limitează consumul de zaharuri şi grăsimi, ceea ce e bine. Cât despre gustări, măslinele pot fi mâncate la orice oră, cât nu exagerăm cu cantitatea. Berea şi vinul aduc un aport caloric însemnat, deci trebuie consumate rar. Având în vedere că cel mai probabil sunt servite seara, trebuie moderaţie.”

Comentarii

Modifică Setările