Vedete

Cum se menţine în formă Ana Morodan. Iată ce consumă "contesa" în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol

Cum se menţine în formă Ana Morodan. Iată ce consumă "contesa" în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ana Morodan a dezvăluit cum se menţine în formă, mai exact, ce consumă în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Vara aceasta sigur o să treacă proba costumului de baie. 

Pe Ana Morodan o ştim şi de la TV, aceasta a moderat o emisiune matrimonială la TV, dar a participat şi în emisiunea concurs Asia Express alături de bunul ei prieten Teleşpan. În cadrul competiţiei, "contesa digitală" a reuşit să scape de câteva kilograme în plus. De atunci e într-o formă de invidiat, are o siluetă de model. 

Dacă nu aţi văzut-o la TV, cu siguranţă o ştiţi din mediul online. Este influencer şi blogger de ani de zile, are chiar şi o afacere de succes, are angajaţi şi multe comenzi pe care le onorează cu drag. Iată că acum, pentru urmăritorii ei, Ana Morodan a dezvăluit ce consumă dimineaţa, pentru a fi în formă: 

"Alţii iau un shot de ţuică dimineaţa, eu iau un shot de ulei de peşte. Întotdeauna pe stomacul gol. Are gust de mere verzi sau lamaie, #Omega3s #VitaminaD (ca pe mine nu m-a mai vazut soarele de la 9 ani), #VitaminaA şi #VitaminaE", a spus Ana Morodan pe pagina sa de Instagram.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi câţi bani câştigă Ana Morodan din mediul online, pe baza reclamelor pe care le face şi a produselor pe care le promovează, chiar ea a dezvăluit. 

"În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face aşa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă şi pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci şi rezultate consistente pentru clienţii mei", a spus "contesa" acum ceva vreme.

Foto: Facebook