News

Cum se menţine în formă Anastasia Lazariuc la 64 de ani

Cum se menţine în formă Anastasia Lazariuc la 64 de ani

Îndrăgita cântăreaţă are un trup de invidiat chiar şi la vârsta a treia şi susţine că "energia nu vine din mâncare".

Anastasia Lazariuc susţine că îi este mai uşor acum să fie atentă la ceea ce mănâncă decât în perioada în care avea copiii acasă şi trebuia să gătească în mod constant pentru aceştia.

Am zile când am poftă să mănânc mai mult şi mă înfrupt din toate cât mi-e poftă, dar am şi multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată", a spus ea în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

"E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc şi de o genă bună. Mama era slăbuţă, tata înalt şi slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuţă care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne oboseşte”, mărturiseşte Anastasia Lazariuc.

Despre stilul ei de viaţă, dar şi despre nenumăratele drame pe care le-a suferit de-a lungul timpului, Anastasia Lazariuc vorbeşte duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Modifică Setările