Case Regale

Cum se reface după externare Prinţul Philip, al treilea cel mai longeviv membru al familiei regale?

Cum se reface după externare Prinţul Philip, al treilea cel mai longeviv membru al familiei regale? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La cei 99 de ani ai săi, Prinţul Philip continuă să se bucure de viaţă.

Întors acasă după o lună petrecută în spital, din cauza unor complicaţii cardiace, soţul Reginei Elisabeta se pregăteşte pentru nişte sărbători pascale liniştite alături de regină, la Castelul Windsor. 

Al treilea cel mai longeviv membru al familiei regale britanice, după alte două feţe regale care au apucat vârste de 102 şi 101 ani, prinţul care va sărbători 100 de ani pe 10 iunie se reface cu succes după o operaţie complicată la inimă şi se bucură de zile liniştite la castelul Windsor.

Cum duminică, pe 4 aprilie, în Marea Britanie se va sărbători Paştele, cuplul regal va marca acest eveniment într-un mod diferit. De obicei, regina şi soţul ei se alăturau familiei regale pentru o slujbă de Paşte la capela St George din Windsor, însă anul acesta nu va mai avea loc această reuniune, din cauza pandemiei de COVID-19.

O sursă apropiată reginei susţine că suverana este o persoană foarte religioasă şi că, cel mai probabil, aceasta va participa în privat la slujba de Paşte, ocazie cu care va mulţumi pentru vindecarea soţului ei, Prinţul Philip. 

Cei doi seniori regali au primit, recent, şi două veşti bune, odată cu venirea pe lume a doi noi strănepoţi: nepoatele lor, Prinţesa Eugenie şi Zara Tindall, au născut doi băieţi, la scurtă distanţă una de alta. 

Comentarii

Modifică Setările