News

Cum se simte Titi Aur după COVID. Experienţa a fost cruntă! Mesajul pe care vrea să îl transmită tuturor românilor

Cum se simte Titi Aur după COVID. Experienţa a fost cruntă! Mesajul pe care vrea să îl transmită tuturor românilor

Titi Aur a trecut recent prin experienţa bolii COVID-19, o cumpănă a vieţii pe care nu ar vrea să o mai trăiască vreodată. Celebrul pilot este convins că a renăscut.

Bărbatul a fost tratat la Bârlad, oraşul în care s-a născut, şi este foarte mulţumit de serviciile medicale pe care le-a primit. Iată ce a scris pe Facebook, fiind convins că mesajul său este unul important!

”In aceasta perioada am primit mesaje de incurajare si suport de la foarte multe persoane si doresc sa le multumesc tuturor.

Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor.

Nu sunt omul care isi pune viata personala pe facebook sau in comunicari frecvente, dar experienta COVID ma face sa va transmit ceea ca am simtit.

Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ’strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca.

M-am nascut a doua oara!!!!

Din pacate mai exista si minti ’zapacite’ care sustin ca e fake. Daca nu ar fi fost si astfel de comentarii ar fi insemnat ca am ajuns in RAI 😁

Incercati sa va feriti de acest virus pentru ca el chiar exista si ATENTIE, cei care sustineti public contrariul si tratamentul facut acasa ’dupa ureche’, puteti deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred in voi!

Cereti ajutor de specialitate fara nicio ezitare.

Va doresc tuturor multa Sanatate!!!

De asemenea, medicul care l-a tratat s-a fotografiat alături de Titi Aur explicând în poză că e vorba de doi campioni. Imaginea a fost preluată de pilot pe profilul domniei sale, adăugând: ”Multumesc Dr. Tacu Oleg si echipei medicale de la spitalul din Barlad care a reusit sa ma faca invingator in lupta cu virusul. Mult succes in continuare!”.

Este important să conştientizăm că e necesar să tratăm situaţia sanitară prin care trecem cu responsabilitate şi respect pentru toţi semenii noştri.

Sursă foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările