News

Cum se simte Toni Grecu după două săptămâni de spitalizare “Medicii au folosit tot ce ştiau. Am primit inclusiv oxigen”

Cum se simte Toni Grecu după două săptămâni de spitalizare “Medicii au folosit tot ce ştiau. Am primit inclusiv oxigen”

Toni Grecu e la un pas să spună că a învins în lupta cu coronavirusul. Actorul se află în spital, la Matei Balş, de două săptămâni. Toni Grecu a decis să internze după ce simptomele provocate de coronavirus au devenit tot mai acerbe şi a  avut momente în care a simţit că nu mai poate să respire.

“Mă aflu în spital de sâmbătă, 16 ianuarie, şi vă pot spune că am avut ceva bătăi de cap cu nenorocitul ăsta de virus. Medicii au folosit tot ce ştiau împotriva sa, absolut tot. Am primit inclusiv oxigen, dar aici, într-un salon normal, ca să-i zic aşa, nu la Terapie Intensivă. Pe acolo nu am călcat', a mărturisit Toni Grecu pentru impact.ro.

Actorul nu ştie cum a luat boala. “Nu am nici până azi cea mai mică idee asupra modului în care m-am infectat. Asta a fost surpriza lui pentru mine, pentru noi toţi. E ca un fel de loterie, dacă-mi permiteţi comparaţia, la care poţi câştiga ori ba. Dacă ar fi funcţionat la fel pentru noi toţi, atunci ar fi o plictiseală generală. Sigur, aici e bine să te fereşti cât de mult poţi. Eu am încercat, dar se vede treaba că nu am reuşit.

Modifică Setările