Meghan & Harry

Cum se va numi bebeluşul regal al ducilor de Sussex. Ce vor alege Harry şi Meghan?

Cum se va numi bebeluşul regal al ducilor de Sussex. Ce vor alege Harry şi Meghan? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Meghan Markle este pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină, iar micuţul Archie îşi va întâmpina surioara în curând.

Ce nume va purta însă fiica ducilor de Sussex? Cu câteva săptămâni înainte de venirea pe lume a bebeluşului regal, fanii fac tot posibilul să ghicească numele surioarei lui Archie, înghesuindu-se la agenţiile de pariuri.

E greu de ghicit, mai ales că nu mai sunt condiţionaţi acum de alegerea neapărată a unui nume regal.

Nu putem însă împiedica predicţiile şi teoriile. Aşadar, să vedem care sunt cele mai vehiculate prenume pentru viitorul bebeluş regal.

Philippa

 Potrivit Ladbrokes, mulţi cred că ducii de Sussex vor dori să-l omagieze de defunctul prinţ Philip, stins în urmă cu câteva săptămâni. De când a murit ducele de Edinburgh pe 9 aprilie, Philippa a devenit o alegere populară în rândul pariorilor, a declarat pentru People un purtător de cuvânt al agenţiei.

Ar fi în acest caz un tipar, întrucât şi prinţesa Eugenie şi Zara Tindall şi-au numit fiii Philip în onoarea bunicului lor.

Însă având în vedere că sora Ducesei de Cambridge este Philippa (adică Pippa), pare puţin probabil ca Meghan să prefere acest nume.

Lily

Se vehiculează acest nume diafan, care aminteşte de regină. În tinereţe i se spunea Lilibeth şi tot aşa o alinta şi prinţul Phillip. Nu se ştie însă care sunt şansele ca ducii de Sussex să-şi numească fiica aşa.

Allegra

Nu este un prenume clasic regal. Însă a intrat pe lista sugestiilor.

Diana

Nu e nevoie de nicio explicaţie. Este un prenume foarte posibil, având în vedere iubirea prinţului Harry pentru răposata sa mamă.

Prenumele Diana este foarte sus cotat la agenţiile de pariuri, încă din martie, de când cei doi au anunţat la Oprah că aşteaptă o fetiţă.

Şi ducii de Cambridge au ales Diana ca unul dintre prenumele prinţesei Charlotte, alături de Elizabeth, în onoarea reginei. Nu vedem de ce Harry şi Meghan nu ar face la fel.

Doria

Şi numele mamei lui Meghan poate fi o variantă. A fost vehiculat în unele agenţii de pariuri.

Grace

Este un prenume preferat de mulţi pariori încă de la anunţul sarcinii.

Kamala

E într-adevăr un nume puţin probabil, care se află totuşi pe lista pariorilor. Şi asta fiindcă Meghan şi Kamala Harris şi-au declarat admiraţia recent, una pentru cealaltă.

Oprah

Există persoane convinse că Meghan şi Harry îşi vor boteza fetiţa după numele celebrei vedete TV.

Alice

Este numele mamei prinţului Philip şi numele uneia dintre fiicele reginei Victoria. Aşadar, un prenume regal cu şanse.

Rămâne de văzut ce surprize mai apar până la naşterea fetiţei cuplului Harry şi Meghan.

 

Comentarii

Modifică Setările