Vedete

Cum şi-a câştigat Connect-R primii bani. A avut un job la care nu te-ai fi aşteptat

Cum şi-a câştigat Connect-R primii bani. A avut un job la care nu te-ai fi aşteptat

A plecat de jos, dar a ajuns departe. Dacă astăzi are o carieră înfloritoare, în trecut Connect-R vindea ziare. Momentele grele de atunci îl fac însă să aprecieze mult mai mult ce are astăzi.

“Nu dădea nimeni doi bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecţia Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau 'Săracu băiatu lu' Rodica face muzică de Panchişti", a scris Connect-R pe un site de socializare.

"Iar acum visul meu e viu. Că doar nu sunt somnambul!! Şi totul datorită curajului! ", a mai spus artistul.

Connect-R vede în pandemia cu care ne luptăm o lecţie de viaţă. Artistul are convingerea că devenisem mult prea superficiali, că uitasem să mai apreciem lucurile esenţiale, că totul era o iluzie clădită pe superficialitate. Solistul crede că în acest mod vom ajunge să apreciem mai mult naturalul.

"Obişnuiam să trăim în iluzie! Tot ce credeam dimineaţa, seară devenea minciună şi tot ce simţeam în amiază, noaptea ne făcea să ne simţim goi. Trăim într- o contradicţie totală!.Căutam împlinirea în materie, bani, faimă, putere şi, deşi mulţi dintre noi le-am atins, tot simţeam că lipseşte ceva!"

 

Modifică Setările