Vedete

Cum şi-a sărbătorit Dan Cruceru cei 40 de ani? A petrecut pe insula distracţiei din Grecia

Cum şi-a sărbătorit Dan Cruceru cei 40 de ani? A petrecut pe insula distracţiei din Grecia camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

“Mă simt mai bine ca oricând în pielea mea!”

Dan Cruceru a împlinit de curând vârsta de 40 de ani şi a ales să sărbătorească acest lucru în Mykonos! Fostul prezentator al show-ului “Survivor România”a descoperit peisaje minunate, plaje unice, dar a fost cucerit şi de agitaţia oraşului grecesc recunoscut pentru petrecerile de pomină organizate aici.

“Acesta sunt. Cu bune, cu rele. Cu tabieturi, cu pasiunile mele. Cu defectele mele, cu aroganţă uneori. Cu dedicare, cu pasiune, cu experienţă dar şi cu visuri. Cu realizări remarcabile, dar şi cu eşecuri memorabile. Am schimbat prefixul şi simt că nu trebuie să demonstrez nimic nimănui. Mă simt mai bine ca oricând în pielea mea!”, a fost mesajul transmis de Dan Cruceru la împlinirea celor 40 de ani.

“Dacă eşti bine cu tine, la 40, te vei iubi mult. Nu mai arăţi ca la 20 sau 30, ridurile îţi confirmă asta. Dar eşti un om împlinit, cu experienţă, cu multă viaţă în spate. Eşti cea mai bună formă a ta de până acum. Şi vezi foarte bine viitorul! Ştii ce ai de făcut, ai învăţat din trecut, ştii cum să faci totul mai bine. Dar, cel mai important, conştientizezi să te bucuri de tot ce ai dobândit deja!”, mai adaugă cel mai cool tătic din showbiz.

Comentarii

Modifică Setările