Kate & William

Cum şi-a sărbătorit Ducesa de Cambridge ziua de naştere? William s-a dat de gol!

Cum şi-a sărbătorit Ducesa de Cambridge ziua de naştere? William s-a dat de gol!

Ieri, Kate Middleton a împlinit 37 de ani şi a fost sărbătorită, ca-n fiecare an, de către familia sa şi prietenii apropiaţi. Şi tot ca-n fiecare an, planurile pentru această zi au fost ţinute în secret pentru publicul larg.

Ieri, chiar de ziua soţiei sale, William a fost nevoit să apară în public, ducând la bun sfârşit o îndatorire regală. Cei cu care s-a întâlnit, însă, au avut grijă să-i ureze toate cele bune soţiei lui, dar şi să-i înmâneze diverse felicitări aniversare.

Plăcut surprins, Prinţul William le-a mulţumit tuturor pentru gândurile bune şi pentru diversele cadouri primite pentru soţia sa. Întrebat la rândul său cum o va sărbători pe Kate, William a lăsat să se înţeleagă că va o petrecere surpriză, de care soţia sa nu ştie. ”Nu aş putea să spun”, a replicat William.

Ne aşteptăm, totuşi, ca petrecerea să fi fost intimă, în interiorul reşedinţei lor din Kensington, dat fiind faptul că s-au reîntors deja în Londra. Cât despre cadou, William sigur a fost generos cu soţia sa, având în vedere dăţile precedente. Ne amintim că Prinţul i-a dăruit, de-a lungul timpului, soţiei sale cercei cu diamante, o pudrieră deosebită şi diverse obiecte de valoare ce i-au aparţinut mamei sale, Diana.

Modifică Setările