Lifestyle

Cum şi-a speriat Romică Ţociu nepotul: "A trebuit să îmi pun gene false, să mă epilez"

Cum şi-a speriat Romică Ţociu nepotul: "A trebuit să îmi pun gene false, să mă epilez"

Romică Ţociu a avut parte de un incident amuzant chiar în timpul filmărilor pentru Te cunosc de undeva. Actorul s-a transformat atât de tare încât şi-a făcut nepotul să plângă.

„Ca de fiecare dată, după transformare, am sunat-o acasă pe Nicoleta să mă vadă. Mai ales că de data aceasta făceam un travesti foarte interesant, o cântăreaţă tânără, pentru care nu vă mai zic: a trebuit să îmi pun gene false, unghii mari, lentile, păr lung, să renunţ la mustaţă, să mă epilez....Doamne, câte şi mai câte! Am râs cu Nicoleta, ne amuzam noi de personaj, când a venit şi Filip prin preajmă şi Nicoleta i-a spus : „Hai, uite, să-l vezi pe tata!”. A rămas trăsnit, se uita la telefon, îmi auzea vocea, dar nu mă recunoştea şi a început să plângă!”, a povestit râzând îndrăgitul actor de comedie. Mai mult, acesta a mai completat: „Normal şi firesc, o să îi rog frumos pe telespectatori, când vom ajunge la acest moment, să nu plângă şi ei acasă!”.

Adriana Trandafir şi Romică Ţociu vor face cuplu începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

 

Modifică Setările