News

Cum şi-au petrecut soţii JF Kennedy Jr. şi Carolyn Bessette ultimele zile din viaţă, înainte ca avionul lor să se prăbuşească în ocean

Cum şi-au petrecut soţii JF Kennedy Jr. şi Carolyn Bessette ultimele zile din viaţă, înainte ca avionul lor să se prăbuşească în ocean

John F. Kennedy Jr. a murit prematur, la numai 38 de ani, alături de marea dragoste a vieţii lui, Carolyn Bessette (33) şi cumnata lui, Lauren (34). Fiul fostului preşedinte american pilota avionul care a căzut în Atlantic, pe 16 iulie 1999, chiar din vina lui.

Dispariţia bruscă şi absolut regretabilă a lui JFK Jr. a fost una dintre tragediile răsunătoare din familia Kennedy, printre care s-a numărat şi asasinarea tatălui lui, fostul preşedinte John F. Kennedy. Conform celor relatate de ABC, avionul Piper Saratoga, pe care Kennedy Jr. îl pilota pentru a ajunge la nunta verişorului Rory, a dispărut fără urmă, în timp ce trupurile neînsufleţite ale celor aflaţi la bordul lui au fost găsite de scafandri pe fundul Atlanticului, în ziua de 21 iulie.

A fost zguduitor!”, a declarat Rose Marie Terenzio, asistenta personală a lui JFK Jr. “Incredibil de-a dreptul! Era de parcă pământul se cutremurase şi se crăpase în două. Nu puteam să înţeleg cum de s-a putut întâmpla aşa ceva. Tocmai lui!...”

Înainte de accident, JFK Jr. a trecut prin câteva schimbări semnificative. Revista George, pe care o lansase în 1995, întâmpina câteva probleme majore – urma să aibă pierderi de 10 milioane de dolari, conform estimărilor, co-fondatorul publicaţiei ieşise din afacere şi nici publisherul Hachette nu mai arăta prea mare interes. Aşadar John trebuia să găsească alte surse de finanţare pentru revista sa. Dar nu numai afacerile lui Kennedy întâmpinau probleme, ci şi mariajul lui. JFK Jr. avea discuţii contradictorii cu soţia lui, care nu suporta să trăiască sub lupa presei.

Comentarii

Modifică Setările