Evenimente

Cum slăbeşte Andreea Marin după sărbători: "Fac un experiment"

Cum slăbeşte  Andreea Marin după sărbători: "Fac un experiment"

Andreea Marin a intrat la dietă după sărbători. Vedeta  consumă doar pâine făcută fără făină tradiţională şi a renunţat la făinoase. Iată cum arată regimul frumoasei brunete!

“Ce zi minunată pentru a începe cu mişcare în natură azi! Eu fac un experiment acum, indicat de medicul meu, Alina Spinean: nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, peşte, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdeţuri etc.

Am deja o săptămână, corpul a reacţionat după 3 zile tare frumos aşa cum mi-a spus nutriţionistul, am urmat cu sfinţenie sfaturile, când ma apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă, ma ajută mult pâinea specială care se găteşte în 5 minute, practic nu simt ca am o restricţie astfel. Prepari si bagi compoziţia la microunde, nici măcar la cuptorul tradiţional. O bunătate! Iar mişcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră, nu e un mare efort. Beau şi ceaiul cu care m-am obişnuit, cât pot de mult, e bine că e gustos”, spune Andreea Marin.

 

Modifică Setările