Kate & William

Cum te poţi îmbrăca şi tu ca ducesa de Cambridge. Ţinută regală, accesibilă tuturor, cu buget minim

Cum te poţi îmbrăca şi tu ca ducesa de Cambridge. Ţinută regală, accesibilă tuturor, cu buget minim camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Kate Middleton este o femeie foarte practică şi ştie să-şi aleagă piesele vestimentare cu care să strălucească, fără să fie neapărat scumpe.

Ducesa iese în evidenţă mereu, orice ar pune pe ea, întocmai ca prinţesa Diana. Kate ştie că eleganţa vine din interior şi din atitudine, iar de acestea, ea beneficiază din plin.

La o vizită făcută la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, Kate s-a afişat super casual, cu o ţinută la îndemâna oricui. Jeanşii cu talie înaltă sunt o alegere top în acest sezon şi pot fi accesorizaţi cu pantofi sport, dar şi cu stiletto.

Perechea aleasă de Kate costă 89 de dolari. Ducesa a ales să poarte cu aceşti jeanşi un taior casual, roz somon, de la Chloé, în valoare de 1530 de dolari şi o bluză Ralph Lauren.

Ducesa în vârstă de 39 de ani şi cu o siluetă impecabilă a încălţat o pereche de pantofi sport casual din piele, în valoare de 120 de dolari, de la firma Veja, pe care atât ea, cât şi ducesa de Sussex o adoră.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările