News

“Cum v-aţi decis să înfiaţi un copil?” Cornel Dinu îşi dezvăluie secretele

“Cum v-aţi decis să înfiaţi un copil?” Cornel Dinu îşi dezvăluie secretele

 Cornel Dinu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune ce se difuzează marţi, de la ora 23:00, la Kanal D!

Fost jucător şi antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, şi o serie de funcţii administrative importante în cadrul clubului alături e care a petrecut o viaţă întreagă, Dinamo Bucureşti. 

Fost Preşedinte al Clubului Dinamo Bucureşti, a debutat la echipa în oraşul natal, Metalul Târgovişte, la seniori a jucat doar pentru Dinamo Bucureşti, fiind mulţi ani căpitanul naţionalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori şi a marcat 7 goluri. 

Cornel Dinu va oferi detalii despre carieră să strălucitoare, despre eşecuri, dezamăgiri, dar şi amănunte despre viaţa personală. 

“De ce aţi renunţat la avocatură pentru fotbal?”, “De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?”, “Aţi fost dependent de alcool?”, “Cum v-aţi decis să înfiaţi un copil?”, “Aţi încercat vreodată să vă luaţi viaţa?”, “Sunteţi invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Vă consideraţi un tip superior?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediţia de marţi a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările